Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”

Dorian Popa este indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare. Artistul a postat un video pe Youtube, în care a încercat să facă un fel de educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i încurajează să aibă o atitudine pet-friendly.

06 dec. 2022, 15:21
Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu, la un hotel din Satu Mare: „Eram dispus să plătesc încă o cameră”
Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu

Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu. Săptămâna trecută, într-un restaurant din Turda, vedeta spera să mănânce în compania patrupedului, însă nu au fost primiți în restaurant. Acesta s-a arătat indignat de reacția personalului, care i-a comunicat că animalul nu are voie în local.

Citește și: Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi: ”Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”

Dorian Popa, indignat după ce a fost refuzat cu Cheluțu

Vloggerul a încercat să facă educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i îndeamnă să aibă o atitudine pet friendly și a dat un alt exemplu în care Cheluțu, câinele său, a fost refuzat, de data aceasta la hotel, în Satu Mare.

Pe o rază de 70 de kilometri în jurul orașului Satu Mare nu am găsit un hotel în care să mă cazez cu Cheluțu (…) Ajunsesem până la a spune că sunt dispus să plătesc încă o cameră numai pentru Cheluțu sau să plătesc o cameră de două ori în ideea că poate face Cheluțu un pârț care se impregnează în perdea. Ideea e să nu fim refractari la nou!”, a spus Dorian Popa.

Afirmațiile vloggerului au scandalizat fanii, dar au determinat și personalul restaurantului să  răspundă valului de reacții.

„Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat. Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet. Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția. Noi iubim animalele! Noi salvăm animale!”, a explicat Alina Gherman, în numele întregii echipe a restaurantului.