Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi: ”Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar dovadă stau urmăritorii de pe conturile de socializare. Cum se apropie sărbătorile de iarnă, toată lumea a pornit în goana după cadouri sau se gândește deja cum să petreacă cu cei dragi. Ei bine, Dorian Popa a ales să muncească chiar și de Crăciun. Nu e de mirare, mai ales că pentru a putea să duci o viață de lux ca a lui, este nevoie să muncești din greu.

05 dec. 2022, 23:34
Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri pentru cei dragi: ”Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar dovadă stau urmăritorii de pe conturile de socializare. Cu toate acestea este un om foarte muncitor care nu se dă înapoi nicio clipă de la muncă. Răsplata nu a întârziat să apară în cazul lui, iar dovadă stau hainele de lux de pe el, dar și bolidul pe care îl conduce.

Dorian Popa nu se uită la bani când vine vorba de cadouri

Ca să ajungă în punctul să își poată permite orice, acesta muncește din greu, iar de Crăciun dacă vă imaginați că pleacă cumva într-o vacanță luxosă ei bine lucrurile nu stau așa și asta pentru că a ales să muncească.

”Artistul care stă acasă de Sărbători trebuie să fie trist. În fiecare an am avut concerte și de Crăciun, sunt o grămadă de spectacole. Acum e bătaia peștelui. Consider că un concert de Crăciun nu înseamnă muncă, ci un cadou de Sărbători pentru copiii care vor să mă vadă. Mai bine o poză cu copiii decât să stăm acasă să ne ia Salvarea.Am început luna cu trei concerte, pe 1 am avut la Câmpia Turzii, pe 3, în Mangalia, iar pe 6, la Constanța, chiar de Moș Nicolae. Muncesc, dar sunt fericit!”, a povestit acesta.

Citește și : Dorian Popa nu mai plăteşte factura la curent. Ce soluţie a găsit: „Mă încântă fabulos de tare”

Cât despre cadouri, acesta recunoaște că nu-i plac cele clișeice. Mai mult, cum sărbătorile se apropie acesta preferă să le ofere bani celor dragi în locul oricărui alt cadou.

”Fiecare știe cel mai bine pentru el ce-și dorește, de ce are nevoie în acel moment. Uneori un cadou în cont sau cash reprezintă pentru o persoană mai mult decât orice altceva. Nu-mi place să fac daruri clișeice. Prefer ca persoana respectivă să decidă singură ce-și cumpără, dacă vrea vreo gentuță, ghetuțe noi sau altceva. Eu nu lucrez cu sume mici, trebuie să fie de patru cifre”, a declarat artistul, pentru Playtech Știri.

Dorian Popa are o relație frumoasă cu iubita lui, Claudia

Artistul este împlinit pe toate planurile. Dacă în plan profesional, toate decurg conform planului, la fel se întâmplă și pe plan personal. Acesta are o relație frumoasă cu iubita lui Claudia, iar cei doi s-au ajutat foarte mult de-a lungul timpului.

Citește și : Noi detalii despre procesul dintre Olguța Berbec și Niculina Stoican: „A recunoscut că a furat”

”Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente. Există un proverb, ”Dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă!”. Simplul fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați, ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate”, povestește acesta pentru sursa menționată anterior.