Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin. Cântăreţul se va numi şi Hâtz

Dorian Popa vine cu un anunţ uluitor la început de an. Artistul a decis să îşi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea să mai adauge în cartea de indentitate și numele melodiei care l-a făcut celebru: ''Hâtz''.

07 ian. 2021, 19:24
Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin. Cântăreţul se va numi şi Hâtz

Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin. După ce melodia „Hâtz” a devenit hit și i-a adus un sucees fulminant, Dorian Popa dorește acum ca să își schimbe prenumele.

Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin. Cântăreţul se va numi şi Hâtz

Astfel, artistul se va numi Popa Dorian-Hâtz.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (…) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (…) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial.

Dorian Popa și-a câștigat fanii prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat până acum, ”Hâtz” fiind printre cele mai cunoscute melodii, lansată în 2018.

De asemenea, ”Hâtz” nu a fost scris doar în buletin, ci a fost scris şi pe maşină chiar de amicul său, Selly.

”Selly mi-a vandalizat maşina” este unul dintre clipurile postare de Dorian Popa chiar înainte de Crăciun.

Cât poate să câştige Dorian Popa într-o lună. Veniturile sunt colosale şi totul datorită canalului său de Youtube. Ce anunţ a făcut cunoscutul artist

Dorian Popa a publicat recent pe Instagram dovada câștigurilor sale din rețelele de socializare. Prin această acțiune, artistul a răspuns persoanelor care susțin că acesta obține bani din realizarea de filme pentru adulți. Cântărețul a publica suma obținuță pe lună din activitatea de pe Youtube. Artistul câștigă 10.000 de euro, după ce înregistrările și postările sale au reușit să adune 21,8 milioane de vizualizări.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, este mesajul care însoțește dovada publicată de artist.

Dorian Popa a ajuns în secțiunea ”Tendințe” de pe Youtube după ce a lansat melodia ”Înoată Cheluțu” , care a ajuns deja la 8,3 milioane de vizualizări.

Citeşte şi: Dorian Popa, o nouă melodie cu Cheluţu. Cântăreţul vrea să „rupă” topurile de Sărbători. Cum sună melodia „Cheluţu cu brăduţu” – VIDEO