Dorian Popa le dă peste nas haterilor. Influencerul a ținut să demonstreze că nu este consumator de droguri: „Na! Să crape fierea-n voi!”

Dorian Popa a mers să-și facă analize pentru a le demonstra fanilor săi că nu se droghează și a postat rezultatele pe rețelele sociale.

17 dec. 2023, 11:15
Dorian Popa le dă peste nas haterilor. Influencerul a ținut să demonstreze că nu este consumator de droguri: „Na! Să crape fierea-n voi!”
Dorian Popa le dă peste nas haterilor

În urmă cu mai bine de o lună, pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost depistat de polițiștii rutieri din Ilfov, în urma testării cu Drugtest, sub influența unei substanțe psihoactive, mai precis canabis. Acesta era îmbrăcat într-un halat alb și a fost oprit de poliție în zona casei sale din localitatea Domnești.

Analizele de sânge efectuale de Institutul Național de Medicină Legală au confirmatr rezultatul Drugtest, mai exact faptul că Dorian Popa a consumat canabis înainte de a se urca la volan. Influencerului i-a fost reținut permisul.

Citește și: Dorian Popa și-a făcut un alt cadou de 300.000 de euro. „A venit băiețelul nou. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos și de mare”

La o săptămână după ce a ieșit pozitiv la testul depistare a drogurilor, Dorian Popa a avut o primă reacție publică în care a recunoscut că a consumat canabis.

„Am greșit indiscutabil la vârsta și experiența pe care le am. Îmi pare nespus de rău. Prin ceea ce am făcut am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, ci am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret, mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță chiar și după câteva zile”, spune el într-o postare pe YouTube.

Acum, la mai bine de o lună de la incident, artistul nu se mai scuză. Dorian Popa și-a refăcut analizele, de unde reiese că nu a consumat droguri, cel puțin nu după ce a fost prin de poliție, și le-a transmis un mesaj tranșant urmăritorilor săi, însoțit de o poză cu rezultatele analizelor: „Na! Să crape fierea-n voi”, a scris influencerul pe platforma Threads.

Dorian Popa a ieșit negativ la consumul de amfetamine, barbiturice, benzodiazepine, cocaină, cannabis, methadona, opiacee și fenciclidina, după cum se arată în rezultatele analizelor.

Citește și: Babs a uitat total de Dorian Popa! Cum a apărut influencerița în oraș la doar câteva săptămâni de la despărțire

Acesta nu s-a oprit aici și le-a transmis și un mesaj vocal urmăritorilor săi de pe noua platformă Threads.

„Și ca să moară toate musculițele, Jhonutzule, o să facem un set de analize imediat după Revelion. Sunt curios câți ar avea curajul să facă niște analize după Revelion. Hâtz, Jhonuleee!”, a fost mesajul artistului.