Dorian Popa și-a făcut un alt cadou de 300.000 de euro. „A venit băiețelul nou. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos și de mare”

Dorian Popa nu se oprește din a-și face singur cadouri scumpe. După ce și-a cumpărat mașină de 300.000 de euro și îmbrăcăminte și haine de zeci de mii de euro, artistul scoate noi sume colosale din buzunar.

11 dec. 2023, 14:53
Dorian Popa și-a făcut un alt cadou de 300.000 de euro. „A venit băiețelul nou. Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos și de mare”

De data aceasta, Dorian Popa a dat 300.000 de euro pentru un colier din aur cu 2.100 de diamante, cadou pentru el însuși de Moș Nicolae. Colierul a fost realizat manual special pentru el.

Citește și Gest superb făcut de Medana, de ziua ei. Soția lui Alin Oprea a donat cartea de poezii pe care a scris-o pentru a ajuta mai multe persoane nevăzătoare. ”Cel mai frumos cadou de ziua mea”

„A venit băiețelul (n.r. colierul) nou. A venit și la mine Moș Nicolae, la 4 zile de la ziua în fapt. Colierul vechi pleacă tot către ei, diferența de bani am plătit-o tot prin transfer bancar. Eu am văzut deja lanțul, nu vreau să vă mint, în momentul când am fost să îi facem primirea în țară. El a trebuit să mai meargă pe la anumite entități ce se ocupă cu certificarea lui în România, deci astăzi nu o să fie prima dată când îl văd. Când am văzut lanțul, trebuie să recunosc că m-am emoționat și i-am mulțumit din suflet Denisei Nechifor pentru că este ceva ce eu nu m-am așteptat să iasă”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

Dorian Popa: „După cum vedeți, e încrustat tot în diamante”

Dorian Popa a spus că e fascinat de colier și că a ieșit exact cum și-a dorit.

„A doua oară când îl văd și reacția mea e aceeași, emoția e aceeași. Uitați-vă cum arată. Și acum o să vorbim în detaliu despre el. Este o piesă de artă! De ce? Este făcut pe comandă, exact așa cum l-am visat și mi l-am dorit, făcut manual. (…) Am mers pe modelul…cubanul drept, rectangular și o chestie pe care mi-am dorit-o eu în comparație cu lanțul vechi a fost să plin și pe spate. Motiv pentru care a fost consumat un pic mai mult aur. El e acum plin și pe spate. În cazul în care se întoarce, să fie și mai frumos decât cel vechi, nu că acela nu ar fi frumos. Are 2.100 de pietre, wow. Acum aflu prima oară. (…) Acest lanț superb este mai mult decât ce visam. După cum vedeți e încrustat tot în diamante și D-ul, care reprezintă inițiala numelui meu. Trebuie să recunoașteți că la măsura mea XXL, că așa m-a făcut mamișor, la 96 de kilograme de Dorian Popa, nu mergea altfel, înțelegeți ce vreau să zic. (…) Nu mă așteptam să iasă în halul ăsta de frumos sau de mare!”, a completat artistul.

Citește și Edward Sanda a făcut-o lată, din nou! Cleopatra Stratan, scoasă din sărite de către soț: ”Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”