Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”

Dorian Popa a lansat o nouă melodie, după ce în urmă cu o lună a fost prins drogat la volan. Piesa „Merg mai departe” are deja peste 100.000 de vizualizări.

27 nov. 2023, 23:54
Dorian Popa merge mai departe. Influencerul, prins drogat la volan în urmă cu o lună, a decis să lase problemele în spate: „Când nu mai poți, mai poți un pic”
Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”

La o lună după ce a fost prins drogat la volan, Dorian Popa a lansat piesa „Merg mai departe”, prin care își exprimă propriile trăiri. La doar câteva ore de când a fost lansată, melodia a strâns peste 100.000 e vizualizări și peste 500 de comentarii pe YouTube.

Dorian Popa și-a exprimat recunoștința față de susținerea primită din partea fanilor. Influencerul a menționat  că sperăp ca piesa lui să ofere putere și inspirație celor care se confruntă cu momente dificile în viața lor.

Citește și: Transformarea spectaculoasă a vilei de lux a lui Dorian Popa. Cum arată locuinţa după recenta renovare: de la nuanţe de gri la solar personal VIDEO

„În primul rând încep prin a vă mulțumi pentru toată pe care mi-ați oferit-o și pentru muntele de energie caldă ce l-ați creat pentru a mă adăposti! Nu am cuvinte să releve, cu adevărat, cât de protejat m-am simțit, însă știu sigur că simțiți cât de recunoscător vă sunt! Sper ca piesa asta să vă dea puterea să vă luptați cu momentele grele din viețile voastre și nu uitați că-n spatele oricărui nor, fie el cât de negru, există lumina soarelui, gata să ne lumineze și să ne încălzească sufletele la loc! Al vostru negreșit… am fost, sunt și voi fi”, a scris Dorian Popa pe Instagram.

Versurile piesei „Merg mai departe” reflectă lupta influencerului cu momentele dificile și determinarea de a merge înainte.

„Toată lumea trece prin momente nasoale, când parcă nu mai ai nimic de făcut și ești la capătul puterilor…./ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, sunt o parte din versurile piesei „Merg mai departe”.

„Încerci să vezi binele din oricare rău/ Dar ce faci când arde totul în jurul tău?/ Oare așa o să fie mereu?/ Împreună la bine, atât de singur la greu/ Și te simți așa mic și nu merge nimic/ Când nu mai poți, mai poți un pic…/ Merg mai departe, departe de toate/ Îmi țin capul sus și las problemele în spate/ Merg mai departe, șapte zile din șapte/ Că viața mi-a spus: ce-i al tău e pus deoparte/ Și merg mai departe…și merg mai departe”, continuă piesa.

Dorian Popa trece printr-o perioadă dificilă, după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Acesta a recunoscut că a consumat canabis și a postat un videoclip de 10 minute în care a explicat ce s-a întâmplat.

Citește și: Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan: „Citiți și plângeți”

„Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atenuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv chiar și la câteva zile după ce am consumat”, spunea Dorian Popa.

Totodată, influencerul a rămas și fără partenera care i-a fost alături timp de 11 ani, Claudia. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.