Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan: „Citiți și plângeți”

La două săptămâni de când a fost prins drogat la volan, Dorian Popa le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale ce note a luat la BAC.

16 nov. 2023, 22:44
Dorian Popa se laudă cu notele de la BAC după ce a fost prins drogat la volan: „Citiți și plângeți”
Dorian Popa se laudă cu media de la Bacalaureat

Dorian Popa le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale ce note a obținut la BAC. Acesta a ținut să le demonstreze internauților că are un nivel la limba engleză aproape de cel al unui nativ. Toate aste după ce, pe data de 27 octombrie, influencerul a fos prins la volan, pe raza localității Domnești, de către un echipaj de la Brigada Rutieră, sub influența substanțelor interzise.

Citește și: Babs ‘s-a pus pe treabă’ după despărțirea de Dorian Popa. Cum a fost surprinsă fosta iubită a artistului

Pe data de 7 noiembrie a postat un vlog în care a recunoscut că a fumat cannabis, dar a dat vina pe contextul nefavorabil din plan personal. Chiar dacă și-a recunoscut fapta, și-a cerut scuzue și a explicat cicumstanțele, imaginile nu au reușit să-i convingă pe români să-l ierte. Gurile rele au dat vina pe studiile sale și l-au acuzat chiar că nu a luat examenul de Bacalaureat.

Dorian Popa a fost elev al Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Constanța și a finalizat liceul în anul 2007. Diploma pe care a prezentat-o în imagini, cu numele său complet, Dorian Laurențiu Popa, arată următoarele:

  • Limba și Literatura Română – Oral: 10;
  • Limba și Literatura Română – Scris: 9,60;
  • Limba engleză – Oral: 10;
  • Matematică: 9,40;
  • Biologie: 10;
  • Educație Fizică: 10.

Citește și: Dorian Popa, măcinat de regrete! Mesajul pe care l-a postat, după ce a rămas pieton. ”Prostia costă. Mă uit și plâng”

Media generală a examenului de Bacalaureat este 9,83. Cântărețul a obținut un certificat de engleză avansată, gradul B, nivelul C1 l aUniversity of Cambridge Esol Examinations, în iunie 2006.

„Cițiți și plângeți (trad. emg.)… (…) Dumnezeu îmi scoate în față dosarul meu cu studii, moment în care nu pot decât să le mulțumesc, în primul rând, lui mamișor și, în al doilea rând, lui Doamne-Doamne pentru că au avut grijă să am un fundament, bă băiatule. Încă o vată, vă reamintesc: tot ce faceți în prima parte a vieții, faceți pentru voi. Ce faceți în toată viața, faceți pentru voi, dar, în principal, nu uitați, fraților, să vă ocupați de mințișoarele voastre”, a spus cântărețul pe Instagram.