Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. Cum o alinta: „M-a înşelat cu o fată cu super mulţi bani. Era pe interes”

Dorian Popa a fost primul iubit al Alexandrei Stan. Cântăreaţa a făcut dezvăluiri despre viaţa sa privată şi a mărturisit că a avut o relaţie cu artistul, însă a descoperit că o înşela cu o fată mai înstărită decât ea. Chiar dacă era romantic şi cu mult bun simţ, era pe interes.

31 mart. 2021, 08:42
Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. Cum o alinta: „M-a înşelat cu o fată cu super mulţi bani. Era pe interes”
Dorian Popa a fost primul iubit al Alexandrei Stan

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. „Eu il apreciez foarte mult! Si il admir foarte mult pe Dorian! Mai ales ca e un om super asumat si foarte inteligent! Si stiu foarte mult cat si-a dorit el in primul rand de succes, sa aiba succes! Adica Dorian era asa talentat de mic! Era cel mai frumos din gasca lui! Era cel mai dansator!

Statea cel mai mult in oglinda! Statea mai mult si decat mine in oglinda! Adica eu ma aranjam in jumatate de ora si el se aranja intr-o ora! Se vede si acum ca-i pasa foarte tare de imaginea lui si e foarte ingrijit si e aratos, dar eu ma bucur foarte mult pentru ca a ajuns acolo unde si-a dorit!

Odata am avut o discutie cu el si chiar imi spunea „Alexandra, stii ce, eu nici nu sunt cel mai talentat, nu-s cel mai mare cantaret, arat bine, sunt tanar acum, ma duc la sala, trag de mine cat pot, ca astia sunt anii! Vreau sa-mi iau si o casa, vreau sa-mi iau masina” si bravo lui, chiar a reusit! Si nu numai ca a reusit, ii si 
inspira pe altii, pentru ca e o forta de om!„, a spus Alexandra Stan.

Citeşte şi: Dorian Popa, despre credinţă, religie şi Dumnezeu: „Sunt mulţi care își fac rugăciunea, dar se feresc să o spună pentru a nu fi judecați”

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan. Cum o alinta

Cântăreaţa

se bucură pentru succesul lui Dorian, pentru că şi l-a dorit foarte mult. Deşi îl apreciază, atât ca om, cât şi ca artist, nu ar mai putea avea o relaţie cu el, deoarece nu mai este genul ei de bărbat.

A fost primul iubit intr-adevar, dar chiar m-a inselat! A fost prima mea relatie de o luna, ca atunci, eram in liceu, relatiile erau de doua saptamani, trei saptamani, o luna, pentru ca nu se consumau! Doar ne pupam si mergeam de mana! Dar chiar m-a inselat, cu o fata, Corina, de la noi din Constanta, care avea super multi bani!

Parintii ei aveau foarte multi bani si m-a inselat cu ea, l-am prins cu ea! Da, era pe interes! Dar el nu mai recunoaste chestia asta(…) si mie imi placea de altcineva, era un baiat mai mare, cu vreo 4-5 ani decat noi si era golan(…)

Era super romantic! Nu stiu acum cum mai e! Imi trimitea mesaje, versuri de la piese si imi zicea > poate si acum vorbeste la fel! Chiar e un baiat extraordinar, adica n-am ce sa zic! Ma bucur foarte mult pentru el, dar nu mai e genul meu de barbat! N-as putea sa mai am o relatie cu el! Dar apreciez mult ceea ce face”, a mai adaugat Alexandra Stan la Kanal D.