Alexandra Stan a recunoscut: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor”

Alexandra Stan a recunoscut că a furat foarte multă mâncare la Survivor România, însă nu de la Elena Marin, aşa cum susţinea Zanni. Cântăreaţa a precizat că nu a furat de la colegi, ci pentru colegi.

05 mart. 2021, 11:32
Alexandra Stan a recunoscut: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor”
Alexandra Stan a recunoscut că a furat foarte multă mâncare la Survivor România

Alexandra Stan a fost eliminată din concurs şi a mărturisit că a trăit una dintre cele mai dure experienţe din viaţa ei. „Voiam să îmi ies din zona de confort, să mă cunoască oamenii așa cum sunt, de asta am participat. Poate nu chiar acum, dar probabil dacă ar trece o perioadă aș vrea să mai particip. Orice om trebuie să aibă o experiență de tipul Survivor, măcar o dată în viață. (…) Eram atât de panicată uneori, îmi era foarte frică de faptul că o să mor. Am plâns foarte mult acolo, cred ca nu o să mai plâng niciodată, au fost toate adunate‘, a povestit Alexandra Stan.

Citeşte şi: Scandal între Faimoşii de la Survivor. Jador şi-a jignit colegii: „Culiţă e un trădător, iar Alexandra Stan, o şerpoaică”

Alexandra Stan a recunoscut: „Am furat foarte multă mâncare la Survivor”

În ceea ce privește scandalul hranei, Alexandra Stan susține că a furat multă mâncare la Survivor România. „Zanni are un stil un pic mai agresiv și uneori zice niște lucruri care nu au legătură cu subiectul în sine. Nu am furat mâncarea Elenei, dar am furat foarte multă mâncare la Survivor, că asta înseamnă să fii supraviețuitor. Dar niciodată nu am furat de la colegi, ci pentru colegi.

Zanni e un copil, îl asociez cu nepotul meu, dar am avut o conexiune cu el, pentru că este foarte sincer, la fel ca mine‘, a dezvăluit Alexandra Stan.

Citeşte şi: Alexandra Stan face dezvăluiri incendiare după ”Survivor România”. Ce relaţie are cu Zanni

Artista a mai spus și că a avut de pierdut din cauză că nu știe să facă strategii, spre deosebire de alți colegi. „Am cerut de multe ori să merg acasă, dar mi-am lăsat o parte din suflet acolo. Ce este la televizor este doar o mică parte din ce se întâmplă în junglă. Am trecut prin multe în viața mea pentru că nu am știut să fac strategii înainte. Moroșanu este așa, Majda, Jador, ei au mai fost la emisiuni de genul acesta, eu m-am dus cu capul înainte. Mi s-a părut că acești oameni erau falși, îmi spuneau ceva, dar după la cameră ziceau altceva’, a mai susținut Alexandra Stan la Teo Show.