Dorian Popa, prins drogat la volan! Ar fi consumat canabis şi conducea îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa ar fi fost prins, vineri, în jurul orei 21:15, în Domnești, conducând un Lamborghini sub influența unor substanțe psihoactive. Acesta a fost testat și condus ulterior la spital pentru recoltare de probe biologice.

28 oct. 2023, 12:27
Dorian Popa, prins drogat la volan! Ar fi consumat canabis şi conducea îmbrăcat doar în lenjerie intimă
Dorian Popa, prins drogat la volan! Ar fi consumat canabis şi era îmbrăcat doar în lenjerie intimă

Dorian Popa, prins drogat la volan! Acesta ar fi consumat canabis, potrivit unor surse judiciare, și se afla la volan doar în lenjerie intimă. Artistul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi: Chef Foa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Am dus distracția prea departe. Am greșit. Îmi pare rău că v-am dezamăgit. În bucătărie e ușor să o dregi, în viață nu-i chiar așa de simplu”

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii.

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, transmite IPJ Ilfov.

Citeşte şi: Cum face mișto Tzancă Uraganu de Bogdan de la Ploiești după ce a fost prins drogat la volan: „Îl bag la mine la shaorma”

Conform Digi24, este vorba de Dorian Popa, influencer celebru în rândul tinerilor. Polițiștii i-au suspendat permisul vedetei și i-au deschis un dosar penal.