Dorian Popa, prins în timp ce făcea sex într-un loc public. „Am fost surprins…”

Dorian Popa a fost surprins în timpul unei partide de sex în public. A mărturisit-o chiar el şi nici măcar nu se ruşinează de asta.

RomaniaTV.net
12 iun. 2017, 14:58
Dorian Popa, prins în timp ce făcea sex într-un loc public. „Am fost surprins…”

Dorian Popa a avut câteva experienţe intime mai puţin plăcute în trecut şi nu îi este ruşine să povestească tuturor. Cântăreţul a dezvăluit faptul că a fost la un moment dat surprins în timpul unei partide de amor la mare, în public. „Am fost surprins făcând dragoste. Nu, nu de părinţi. Eram pe plajă, eram acoperiţi cu prosoape, dar bănuiesc că se vedea ce facem”, a povestit Dorian Popa la un post de televiziune.

Dorian Popa nu a fost numai prins de alţii. Şi el, la rândul lui, şi-a văzut părinţii timp ce se iubeau: „Am surprins alte persoane făcând dragoste. Culmea este că erau părinţii mei. Iar eu aveam şapte ani”.

Câteva nume importante din showbiz-ul nostru au apărut în ipostaze care ar face pe oricine să roşească. Fie că doar au povestit sau că au fost filmate şi fotografiate, momentele în care vedete de la noi au făcut sex în public nu au trecut neobservate.