Dorian Popa revine pe masa de operaţie. Ce nouă procedură îşi va face artistul

După ce în trecut și-a făcut un implant de păr în zona frunții, acum Dorian Popa vrea să-și implanteze fire și în scalp, dar va profita de ocazie pentru a mai implanta noi fire de păr și în barbă.

17 aug. 2022, 08:47
Dorian Popa revine pe masa de operaţie. Ce nouă procedură îşi va face artistul

Dorian Popa își dorește tot timpul să arate bine, astfel că artistul are mare grijă ca totul să fie pus la punct așa cum trebuie. Dacă în trecut și-a făcut un implant de păr în zona frunții, pentru ca firele să fie în linie dreaptă atunci când se tundea scurt, după cum el a zis, dar și-a implantat fire și în barbă, acum el urmează din nou să ajungă pe masa de operație.

El susține că a stabilit deja toate detaliile, iar în luna ianuarie a anului viitor va ajunge pe mâna medicului pentru un nou implant, de această dată la nivelul scalpului. Cântărețul va face această operație, însă își va mai implanta fire și în barbă, deoarece e nemulțumit de felul în care aceasta arată pe partea dreaptă.

”Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a zis Dorian Popa, potrivit Spy News.

Dorian Popa e nerăbdător să vadă schimbare și susține că va fi nevoit să se tundă din nou foarte scurt pentru această intervenție, însă e pregătit să vadă și rezultatele.

Citeşte şi: Suma uriașă pe care o dă solistul de la Carla’s Dreams într-un an pentru machiaj. Artistul și colegii de trupă nu își fac apariția public fără make-up