Suma uriașă pe care o dă solistul de la Carla’s Dreams într-un an pentru machiaj. Artistul și colegii de trupă nu își fac apariția public fără make-up

Sergiu, solistul trupei Carla's Dreams, e printre cei mai cunoscuți și îndrăgiți artiști de la noi. Cu toate acestea, nimeni nu știe cum arată în realitate, în afară de familie și persoanele apropiate.

16 aug. 2022, 22:10
Suma uriașă pe care o dă solistul de la Carla’s Dreams într-un an pentru machiaj. Artistul și colegii de trupă nu își fac apariția public fără make-up

Solistul de la Carla’s Dreams și-a dorit să aibă o viață personală departe de ochii curioșilor, astfel că a decis ca în momentul în care apare în public să fie machiat pe toată fața pentru ca nimeni să nu-l recunoască. La fel procedează și colegii săi de trupă instrumentiști.

Fiindcă aparițiile sale publice, videoclipurile și concertele sunt foarte dese, la fel de des se și machiază. Și, după cum știți, un machiaj profesionist e destul de scump. E de la sine înțeles că artistul nostru cheluie o avere pentru o simplă apariție în lumina reflectoarelor.

Carla’s Dreams, așa cum îi spun toți fanii, a dezvăluit recent, în podcastul lui Mihai Morar, cât cheltuie pentru make-ul său și al colegilor de trupă într-un an.

‘’Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro’’, a declarat artistul.

Cântărețul a mai dezvăluit un obicei pe care îl are în studio, înainte să-i pună pe ceilalți membri ai trupei să asculte o piesă abia compusă.

‘’Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva. Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public’’, a mai spus el.

Trupa Carla’s Dreams s-a format în 2012 la Chișinău și a devenit cunoscută și în România, în 2013, după lansarea piesei „P.O.H.U.I”, în colaborare cu Inna. Formația îmbină mai multe genuri muzicale, printre care pop, jazz, rock, hip-hop, iar în momentul de față e una dintre cele mai ascultate din țara noastră. Printre cele mai cunoscute melodii sunt „Sub piele mea”, „Acele”, „Unde”, „Până la sânge”.

Citește și Bătaie la concertul Carla’s Dreams: „Au început să îi lovească cu pumnii, cu bastoanele și cu spray paralizant în ochi”

Citește și Declaraţiile lui Carla’s Dreams despre preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski: „Nu-l mai numiți așa și terminați să propagați ideea asta”