Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. ”Cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate. Și mamișor s-a înscris”

Cântărețul s-a vaccinat anti-COVID cu serul produs de compania Pfizer. Tot momentul a fost postat pe pagina de Faceboook a grupului ”RO VACCINARE”, iar artistul a explicat faptul că a decis să facă acest lucru pentru sănătatea lui.

23 apr. 2021, 09:57
Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. ”Cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate. Și mamișor s-a înscris”

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. Cântărețul a avut emoții înainte de a-și face vaccinul, însă a mărturisit cadrelor medicale că a fost nevoit să își facă alte 14-15 vaccinuri înainte de a participa la mai multe emisiuni TV realizate în țările africane sau asiatice. Acesta a făcut referire și la faptul că bărbații se sperie acum de un ac, iar înainte mergeau la război.

Artistul a ținut să precizeze că nu dorește să le inducă fanilor că trebuie să se vaccineze dacă nu doresc acest lucru, însă el a luat această decizie pentru sănătatea sa. Dorian Popa consideră că vaccinarea populației va duce România către normaliate și a precizat că și mama sa și-a făcut programare la vaccin.

Mai mult decât atât, artistul a precizat că nu a fost plătit pentru a promova vaccinul COVID și a luat această decizie pentru binele său, pentru a ieși din țară în cazul în care se va cere adeverință de vaccinare, dar și la recomandarea medicilor și fratelui său.

Citește și: Imagine de MILIOANE. Gina Pistol i-a arătat fața fetiței sale. Cum arăta micuța Josephine

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID. Ce afecte adverse a simțit

”M-au luat toate emoțiile, astăzi fac vaccinul. Suntem pregătiț să mergem către o lume mai bună, înapoi la normalitate. Este normal să am emoții, dar atunci când am plecat în Africa am făcut cinci vaccinuri, câdn am plecat în Asia am făcut 4 vaccinuri și când am plecat în Madagascar am făcut alte patru sau cinci vaccinuri. Acum un simplu ac de câțiva centimetri, ne sperie. Nici n-am simțit ce s-a întâmplat”

”Vreau să înțelegeți că nu încerc să vă induc să vă vaccinați, eu vă arat ce aleg să fac cu viața mea și cu corpul meu. Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate, putem depăși acest moment. Și mamișor s-a înscris pentru vaccin, toți prietenii mei m-au sfătuit să fac asta. Nu am fost plătit pentru asta, astăzi a fost vorba despre o alegere pe care am făcut-o în ceea ce privește sănătatea mea. Nu am avut prea multe simptome, simt presiune unde a fost injectat vaccinul”

Citește și: Al doilea caz de şoc anafilactic după vaccinarea cu Pfizer la Braşov. Reacţia a apărut la 5 minute de la imunizare