Dorian Popa şi Antonia intră în echipa vedetelor la Survivor. Ce sumă fabuloasă le-a fost oferită celor două staruri

Survivor România a anunțat recent că Antonia şi Dorian Popa vor face parte din echipa „faimoșilor”, după ce „războinicii” au început să întreacă cu desăvârșire vedetele din emisiune, astfel că PRO TV a trebuit să se reorienteze din mers.

26 mart. 2022, 15:03
Dorian Popa şi Antonia intră în echipa vedetelor la Survivor. Ce sumă fabuloasă le-a fost oferită celor două staruri

La finalul anului trecut, PRO TV a precizat că lista de vedete care au fost propuse pentru Survivor România are 50 de persoane, dar nu toate celebritățile au acceptat oferta producătorilor.

După cum chiar cei de la PRO TV au dezvăluit, în lista de vedete care ar fi putut participa la acest sezon din Survivor apăreau şi numele lui Dorian Popa, Antonia și Alex Velea. La vremea aceea, surse din piața media au spus că ar fi primit oferte de până la 15.000 de euro, dar zvonurile nu au fost confirmate, scrie Cancan.

Emisiunea Survivor a debutat în luna ianuarie a acestui an. Echipa „războinicilor”, reprezentată de vedete consacrate, a rămas doar cu șase concurenți, în urma eliminărilor de până acum. Cei care au plecat acasă sunt: TJ Miles, CRBL, Marian Drăgulescu, Laura Giurcanu, Elena Chiriac și Mari Fica. De cealaltă parte, „războinicii” sunt zece la număr.

PRO TV a început să piardă din audiență, din moment ce oamenii obișnuiți au acaparat emisiunea. Acest fapt ar fi putut să îi determine pe producători să aducă vedete, pentru a-și recâștiga publicul. Cu această ocazie, poate că au mărit și sumele pe care le oferă pentru participarea la show.

Citeşte şi: S-a aflat sexul bebelușului Vlăduței Lupău. Chiar mama ei a dat-o de gol