S-a aflat sexul bebelușului Vlăduței Lupău. Chiar mama ei a dat-o de gol

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii, pentru că anul acesta va deveni mămică pentru prima dată. Frumoasa artistă a dat vestea cea mare chiar de Buna Vestire, atunci când a postat și primele imagini cu burtica de gravidă. Interpreta nu a dezvăluit încă și sexul bebelușului, însă cea care a dat-o de gol a fost chiar mama ei.

26 mart. 2022, 11:38

Vlăduța Lupău

trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Îndrăgita artistă de muzică populară va deveni mamă chiar în această vară, iar fericirea și împlinirea sunt depline în viața sa.

Vlăduța Lupău și soțul său, Adi Rus, au ales să le dea fanilor vestea cea mare chiar într-o zi specială, de sărbătoare, chiar de Buna Vestire.

Vlăduța Lupău a postat pe rețelele sociale primele imagini cu burtica de gravidă, alături de un mesaj emoționant. Artista nu a dezvăluit, însă, și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece, însă cea care a dat-o de gol a fost chiar mama ei. Astfel, potrivit declarațiilor Mărioarei Lupău, frumoasa artistă ar urma să devină mămică de…. băiat.

”Ea vine mai rar acasă. Azi am primit și eu vestea. Se simte acum foarte bine. E foarte fericită. Se descurcă foarte bine. Ne e tare dor de ei. Nu putem să fim mereu în preajma lor. Să ne ajute Dumnezeu să fiu sănătoasă și să stau alături de ei. Va avea băiat. Cel puțin așa arăta la ecografie. Asta știm”, a declarat mama Vlăduței Lupău în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Mesajul emoționant prin care Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată!

„Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻…azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor) … și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!Ce zici?! … stai să vezi ce mămică 🥰 … și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!).Ce mai vreau să știi ……nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!Cu drag, mami! 🤍”, a scris Vlăduţa Lupău.