Dorian Popa și Babs, din nou împreună. Artistul a petrecut toată noaptea alături de fosta iubită, care și-a serbat ziua de naștere

Dorian Popa și Claudia Iosif au fost suprinși din nou împreună, după ce în urmă cu doar câteva luni au anunțat că nu mai formează un cuplu.

08 ian. 2024, 19:21
Dorian Popa și Babs, din nou împreună. Artistul a petrecut toată noaptea alături de fosta iubită, care și-a serbat ziua de naștere
Dorian Popa, alături de Babs de ziua ei de naștere

Babs, pe numele ei real Claudia Iosif, a împlinit recent vârsta de 41 de ani și a organizat o petrecere, chiar în noua ei locuință. La ziua ei de naștere a fost prezent și fostul ei partener, Dorian Popa.

Citește și: VIDEO Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan: „Când vrea Doamne Doamne…”

Cei doi s-au fotografiat împreună, iar Dorian Popa a postat poza pe pagina lui de Instagram, la story, acolo unde i-a urat „La mulți ani” fostei lui iubite, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de un deceniu.

Să fie oare vorba despre o împăcare? Cei doi nu au oferit detalii în acest sens, cert este că s-au distrat de minune împreună, toată noaptea.

Dorian Popa și Claudia Iosif au format unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. În timp ce toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să meargă la altar, dar, în cele din urmă, au decis că este mai bine să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Ronald Gavril, prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Cum i se adresează impresara, după ce pe Reghecampf l-a numit „Soarele”

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate, după o relație de 11 ani!”, a spus Claudia Iosif, în urmă cu două luni, pe contul ei oficial de Instagram.