VIDEO Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan: „Când vrea Doamne Doamne…”

La finalul lunii octombrie 2023, Dorian Popa a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins drogat la volan. Acum, artistul a fost întrebat de fani când își va primi carnetul înapoi. 

04 ian. 2024, 15:02
VIDEO Dorian Popa, anunţul începutului de an după ce a fost prins drogat la volan: „Când vrea Doamne Doamne…”

Dorian Popa a fost prins la finalul lunii octombrie 2023, în Domnești, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise. Oamenii legii i-au efectuat un drugtest, iar apoi a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice. În urma acestui incident, polițiștii i-au suspendat cântărețului artistului permisul de conducere.

Răspunsul lui Dorian Popa, după ce a fost întrebat de fani când își va primi permisul de conducere înapoi: „Acum trag ponoasele greșelii. Nu sunt mândru deloc”

Dorian Popa a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care le-a răspuns fanilor la cele mai curioase întrebări. Unul dintre ei l-a întrebat pe artist când își va primi permisul de conducere înapoi. El a recunoscut că nu e mândru de ceea ce a făcut și că acum suportă consecințele.

Dorian Popa, invitat la biserică să le vorbească tinerilor despre credință. Reacția Arhiepiscopiei Târgoviștei

„Întrebarea spune așa: ‘Când o să îți primești carnetul de conducere înapoi?’. Nu știu asta. Sunt lucruri pe care autoritățile le vor decide. Eu pot spune că acum trag ponoasele greșelii pe care am făcut-o. Nu sunt mândru deloc, dar sunt conștient că este foarte important ca eu să înțeleg greșeala pe care am făcut-o și să nu o repet. Doamne ajută să vină cât mai repede! Important este acum că eu trebuie să fiu atent să muncesc cum trebuie și să îmi văd de lucrurile mele în viață, iar permisul… când va vrea Doamne Doamne să vină, va veni și el înapoi, iar când o să vină o să putem discuta și despre achiziții de mașini noi” a mărturisit Dorian Popa.

Dorian Popa: „2023 a fost un an greu și am făcut greșeli flagrante pe care mi le-am asumat”

Artistul a spus și cum a fost anul 2023 pentru el, dar și ce își dorește de la 2024. Mai mult, el a mărturisit că în acest an nu își va cumpăra o nouă mașină, pentru că nu o va putea conduce.

„În 2024 nu va veni o mașină nouă. Nu sunt aici să mă ascund și vreau să încep anul cu toată sinceritatea din lume. Știți foarte bine că nu am permis de conducere. De ce mi-aș cumpăra o mașină? O mașină dacă o cumperi vrei să o conduci, să te bucuri de ea.

Călin Donca șterge pe jos cu Dorian Popa, după ce artistul s-a dezis de el. ”Prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă”
2023 a fost un an greu și am făcut greșeli flagrante pe care mi le-am asumat și voi lupta să mă revanșez față de voi și față de Dumnezeu. Din punct de vedere financiar, 2023 a fost cel mai bun an de când exist eu pe această planetă, motiv pentru care îi mulțumesc încă o dată Lui Dumnezeu din tot sufletul. Sperăm ca 2024 să fie măcar la fel de bun”, a spus Dorian Popa pe YouTube.

Ce planuri are pentru 2024

Întrebat ce planuri are pentru 2024, Dorian Popa a răspuns: „Voi achiziționa un teren de 9.000 mp, care valorează probabil undeva între 400-500 de mii de euro”, a spus Dorian Popa. Când vine vorba despre câștigurile financiare, artistul mărturisește că cei mai mulți bani i-a făcut datorită rețelelor de socializare.

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. A publicat rezultatele analizelor: „Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”
De ce a fost criticat: „Ești penibil!” „Zona de social media, online, mi-a generat cei mai mulți bănuți. Dacă nu aveam acești bani generați de YouTube, Instagram și alte platforme de social media, eu nu aș fi putut să devin antreprenor și nici constructor, dezvoltator imobiliar”.

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. A publicat rezultatele analizelor: „Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”

Dorian Popa le dă peste nas răutăcioșilor. Influencerul a prezentat un buletin recent de analize prin care le închide gura cârcotașilor, dovedind că este curat ca lacrima, căci a avut rezultate negative la toate substanțele pentru care i s-au recoltat probe de sânge.

Citește și: Dorian Popa promite că nu se mai droghează: „Dacă o fac, Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât până acum”

Dorian le dă peste nas răutăcioșilor

Dorian Popa a fost prins sub influența canabisului la volan, pe 27 octombrie 2023, fiind doar în lenjerie intimă la volan. A recunoscut atunci că a greșit. De asemenea, a promis că se va îndrepta, lucru de care pare că se ține, având în vedere cea mai recentă postare a sa.

În viață, unii aleg să se bată cu pumnii, alții aleg să se bată cu mintea. Parcă aș alege varianta a doua, zic. Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”, este textul care însoțește poza cu analizele făcute.

Influencerul și-a cerut iertare urmăritorilor pentru exemplul dat „Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc. Am greșit indiscutabil. Nu am circumstanțe atentuante. Am dat un exemplu negativ.

Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele actiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție. Lucru pe care îl regret. Am ieșit pozitiv, chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a fost mesajul lui Dorian Popa, la câteva zile după ce a fost prins drogat.