Dorin Cioabă: Tatăl meu va avea o înmormântare MODESTĂ. Nu va avea sicriu de zeci de mii de euro

Dorin Cioabă, fiul răposatului Florin Cioabă, autointitulat rege al romilor de pretutindeni, a declarat, luni, la România TV, că funeraliile tatălui său vor fi unele modeste, fără sicriu de aur, aşa cum s-a speculat în presă, sau alte elemente spectaculoase.

RomaniaTV.net
19 aug. 2013, 08:59
Dorin Cioabă: Tatăl meu va avea o înmormântare MODESTĂ. Nu va avea sicriu de zeci de mii de euro

Regele Cioabă va fi înmormântat la trei zile după ce trupul său va fi repatriat, a declarat, luni, la România TV, Dorin Cioabă.

„Dacă mâine (marţi n.r.) vom ajunge în ţară, înmormântarea va avea loc peste 3 zile. Am vorbit cu o firmă care ne va furniza o climatizare pentru cât va sta în casă. Tatăl meu a fost un om modest şi va fi o înmormântare modestă, nu facem nebunie. E durerea foarte mare. Va fi jale mare, dar nu e vorba de niciun sicriu de aur. Sicriul va fi cumpărat de la o firmă din Bucureşti, nu ştiu dacă în Bucureşti se găsesc sicrie de 30.000 de euro”, a spus Dorin Cioabă, făcând referire la informaţiile potrivit cărora tatăl său ar fi urmat să fie îngropat cu un coşciug de lux.

Potrivit lui Dorin Cioabă, trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus din Turcia la Bucureşti, unde va fi preluat de o firma de pompe funebre, care se va ocupa şi de sicriu, şi de toate cele necesare. „Aici (în Turcia, n.r.) oamenii se îngroapă fără sicriu. Fratele meu se află în drum spre Bucureşti să rezolve aceste probleme”, a declarat Dorin Cioabă.

Mai mult, Dorin Cioabă a precizat că trupul lui Florin Cioabă va fi adus în ţară cu un avion de linie.

Am făcut un contract cu o firmă internaţională de transport funerar. Nu va veni cu un avion privat, va veni cu un avion de linie. Costurile se ridică la 3.000 de euro. Trupul va fi adus la Bucureşti, de la Bucureşti va fi preluat de o firmă de pompe funebre„, a Dorin Cioabă.