Dorin Cocoş şi-a luat soţie model. Cum arată blonda care a înlocuit-o pe Elena Udrea. A fost fotografiată la plajă

Dorin Cocoş şi-a luat soţie model. În timp ce Elena Udrea se luptă în spatele gratiilor și încearcă să își câștige libertatea, fostul soţ, Dorin Cocoș, cel cu care a fost căsătorită vreme de zece ani, se relaxează la plajă alături de noua lui familie.

16 sept. 2022, 14:49
Dorin Cocoş şi-a luat soţie model. Cum arată blonda care a înlocuit-o pe Elena Udrea. A fost fotografiată la plajă
Dorin Cocoş şi-a luat soţie model

Dorin Cocoş şi-a luat soţie model. Așa cum fostul ministru a decis să meargă mai departe cu Adrian Alexandrov și Dorin Cocoș a hotărât că trebuie să își refacă viața. El a ales, la fel ca Elena Udrea, o femeie cu mult mai tânără, cu care, de altfel, are și un copil.

Citeşte şi: Elena Udrea se luptă cu sistemul chiar din spatele gratiilor. Fostul ministru schimbă legea pentru ca mamele din penitenciare să își poată vedea copiii fără existenţa unui geam despărţitor

Dorin Cocoş şi-a luat soţie model

Fostul soț al Elenei Udrea a trecut și el prin procese, condamnări și închisoare. Acum însă, după ce a scăpat de una dintre cele mai crunte perioade din viața ta, încearcă să se bucure din plin de libertate. Recent, Dorin Cocoș, în vârstă de 61 de ani, a fost surprins de paparazzii Mediaflux.ro la plajă, împreună cu soția lui modeş și băiețelul lor de patru ani.

Elena Udrea și Dorin Cocoș au fost căsătoriți din 25 decembrie 2003 până la 10 iunie 2013. Fostul ministru și Dorin Cocoș s-au cunoscut cu mulți ani în urmă, pe vremea când celebra blondă activa ca avocat stagiar la avocatul firmelor celui care avea să-i devină soț.

Dorin Cocoş scapă de închisoare

Potrivit deciziei instanţei, Dorin Cocoş a primit un an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de spălarea banilor, însă judecătorii au dispus ca această pedeapsă să fie contopită cu o condamnare definitivă de 2 ani şi 4 luni aplicată în cazul lui de Instanţa supremă în 2016, în dosarul Microsoft.

Prin contopirea celor două pedepse, a rezultat 2 ani şi 8 luni închisoare, dar tribunalul a decis ca Dorin Cocoş să fie eliberat condiţionat, având în vedere că a executat deja aproximativ un 1 şi 8 luni în dosarul Microsoft, la care se adaugă 72 de zile ca urmare a aplicării recursului compensatoriu. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.