Dorin Cocoş şi-a TURNAT fosta soţie la DNA. Elena Udrea: „Este IMPOSIBIL aşa ceva”

Dorin Cocoş a turnat-o pe Elena Udrea la DNA, susţin surse judiciare. Cocoş le-ar fi dat anchetatorilor toate informaţiile pe care aceştia sperau să le obţină, iar în schimb măsura arestului preventiv ar urma să fie transformată în arest la domiciliu.

RomaniaTV.net
21 feb. 2015, 10:25
Dorin Cocoş şi-a TURNAT fosta soţie la DNA. Elena Udrea: „Este IMPOSIBIL aşa ceva”

Dorin Cocoş le-ar fi spus anchetatorilor cum a împărţit şpaga din dosarul Microsoft cu Elena Udrea şi Dinu Pescariu, informează România TV. Mai mult, fostul soţ al Elenei Udrea le-a mărturisit procurorilor că o parte din banii care au ajuns la fostul ministru al Turismului au ajuns în campania electorală din 2009 a PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu.

Totodată, Dorin Cocoş i-a denunţat şi pe Vasile Blaga şi Alin Albu, trezorierul PDL, despre care a spus că au manevrat toţi banii negri care au ajuns în campania PDL pentru alegerile parlamentare şi cele prezidenţiale din 2009. Mai mult, omul de afaceri acuzat în dosarele Microsoft şi ANRP de trafic de influenţă ar fi dat detalii şi despre conturile în care se virau banii.

Citeşte şi Dorin Cocoş A CEDAT. Ce a spus în faţa instanţei care decide dacă îl lasă în arest la domiciliu

Elena Udrea a reacţionat rapid la informaţiile privind un denunţ făcut de Dorin Cocoş împotriva sa. „Este imposibil ca fostul soţ să fi făcut aşa ceva pentru că nu este adevărat”, a comentat Udrea, sâmbătă, la plecarea de la ICCJ, unde a primit acordul magistraţilor de a părăsi arestul la domiciliu pentru a merge în Parlament, luni, când Camera Deputaţilor va supune la vot cererile DNA privind urmărirea penală a fostului ministru în dosarul „Gala Bute” şi arestarea preventivă în aceeaşi cauză în care este acuzată de trei noi infracţiuni de luare de mită.

Vasile Blaga şi trezorierul PDL Alin Albu fac obiectul a nu mai puţin de trei denunţuri penale. Dorin Cocoş şi un om de afaceri au spus în faţa procurorilor ce făceau cu banii negri de campanie Vasile Blaga şi Alin Albu, transmite România TV. Informaţiile lor se adaugă declaraţiei date de Gabriel Sandu.