Dorin Dumitran, despre monstrul din Caracal: Gheorghe Dincă a mărturisit în 33 de pagini cum le-a chinuit pe Luiza şi Alexandra

Dorin Dumitran, profilerul lui Gheorghe Dincă, a declarat că monstrul din Caracal "a scris 33 de pagini despre cum le-a chinuit" pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

12 feb. 2021, 16:53
Dorin Dumitran, despre monstrul din Caracal: Gheorghe Dincă a mărturisit în 33 de pagini cum le-a chinuit pe Luiza şi Alexandra

Dorin Dumitran, profilerul lui Gheorghe Dincă, a povestit într-un interviu la alephnews.ro, despre cazul Caracal.

Profilerul lui Gheorghe Dincă spune despre monstrul din Caracal că este „un tip care s-a autoizolat progresiv, un dezorganizat, un rudimentar, cu o stimă de sine foarte scăzută, cu o strângere a cercului de relaţii, de prieteni, cunoscuţi, cu o limitare gravă a tot ceea ce ar fi însemnat intruziune în mediul său familial, gospodăresc cred că e mai corect spus aşa, unul cu probleme psihice”.

Dumitran a povestit că atunci când a preluat cazul Caracal „am încercat să văd cum mă simt acolo în acea ambianţă, măsura în care această izolare a fost dorită sau nu, rodul activităţii sale conştiente sau inconştiente, asupra acestor aspecte m-am concentrat”.

Profilerul lui Gheorghe Dincă a declarat că monstrul din Caracal „a scris 33 de pagini despre cele două fete”.

„A descris modul în care a chinuit-o pe Luiza. Are un scris destul de dificil de urmărit. Mi s-a gâtuit vocea. Am chemat doi colegi de la operațiuni speciale să intre în cameră ca să pot să mă liniștesc”, a mai spus Dorin Dumitran.

Profilerul s-a declarat profund impresionat de clipele de groază pe care cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, le-au trăit în casa acestuia.

„Am părăsit camera din cauza detaliilor olfactive, revolta victimelor, ritmul zilnic de activitate sexuală, în referire mai ales la Luiza. Am citit multe. Dar m-am oprit ca să pot continua”, a mai spus Dorin Dumitran.

Citeşte şi: Procesul Caracal, în şedinţă secretă. Motivul pentru care dosarul se judecă cu uşile închise

„Pe 8 noiembrie a venit cu detalii despre Alexandra. A scris 33 de pagini despre cele două fete. Este o mare diferență între a declara și a mărturisi. Declarațiile sunt simple. Mărturisirile au în spate trebuința de pedeapsă. Această trebuință de pedeaspă, adică necesitatea ca el să sufere pentru ce a făcut, s-a manifestat la el sporadic, dar foarte interesant”, a explicat Dorin Dumitran.

Citeşte şi: Dezvăluiri CUTREMURĂTOARE în cazul Caracal. Avocatul familiei Măceşanu: „Gheorghe Dincă este degeaba în spatele gratiilor”


loading...