Dorin Goian, poveşti savuroase despre beţiile din Anglia. „Nu vă imaginaţi cum se termină seara. Praf”

Dorin Goian a evoluat pentru Glasgow Rangers între 2011 şi 2013. Nu a câştigat niciun trofeu, însă a rămas cu amintiri frumoase din perioada petrecută în Scoţia.

11 apr. 2018, 18:46
Dorin Goian, poveşti savuroase despre beţiile din Anglia. „Nu vă imaginaţi cum se termină seara. Praf”

Seara, după meciuri, eram 5-6 jucători căsătoriţi care ieşeam în oraş alături de soţiile noastre, mâncâm. Însă, acolo e un singur scop. Trebuie să te îmbeţi. Nu e ca şi când ai început să bei un şpriţ, apoi te opreşti. Bei mai departe. Stăteam la masă, fiecare comanda câte un shot, altul mai lua o sticlă de vin alb, altul mai cerea 50 de whisky.

Eu mai duceam, nu era primul şpriţ pe care-l făceam, în schimb, Nadia, soţia mea, e genul de fată care, dacă bea două pahare de vin, o car cu cearşaful. Acolo, soţiile beau cot la cot cu bărbaţii. Nu vă imaginaţi cum se termina seara, praf. În schimb, se distrează foarte bine. Seara e şpriţ, dar a doua zi la antrenamente sunt 200% în teren.

N-am crezut că după o noapte de băutură te poţi pregăti atât de bine. Eu sunt un jucător care, după o noapte de şpriţ, mai bolesc aşa, însă ei o fac din ambiţie. Ştiind ce au făcut cu o seară înainte, se pregătesc parcă şi mai bine decât într-o zi normală” , a declarat Dorin Goian la Telekom Sport.