Dorin Ţăranu a murit. Mesaj emoţionant de la Stana Izbaşa

Stana Izbașa este în doliu după decesul instrumentistului Dorin Țăranu.  

03 iun. 2020, 10:18
Dorin Ţăranu a murit. Mesaj emoţionant de la Stana Izbaşa

Stana Izbașa este în doliu, celebra cântăreață de muzică de petrecere primind o veste tristă, dispariția lui Dorin Țăranu, un instrumentist care a cântat ani de zile în trupa ei.

„DOAMNE ce zi, inima mea a adunat atat de multe bucurii si necazuri deopotriva”, a postat Stana. „Nu stie daca sa se BUCURE pentru maestrul TITEL, care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere sau sa planga pentru trecerea in nefiinta si plecarea in lumea celor drepti,mult prea devreme,a colegului meu drag si talentat,maestrul DORIN TARANU!!!”, a continuat Izbașa.

Ce se întâmplă cu averea Cristinei Ţopescu. Fratele jurnalistei nu are deloc linişte

„Imi voi aminti mereu cu multa placere de clipele minunate petrecute impreuna pentru ca ai fost un OM DEOSEBIT!!! Dumnezeu sa te primeasca in imparatia lui si sa te odihneasca in pace, AMIN.”, a mai scris artista populară.

„De el chiar o sa-mi amintesc cu drag si cu placere,un om foarte respectuos si serios,care nu m-a suparat niciodata in multii ani de colaborare!!! Daca Dumnezeu a ales sa-l ia la el,ce pot sa fac, poate are si el nevoie de oameni buni?!”, a încheiat Stana Izbașa.