Dorina Chiriac, atac violent la adresa lui Dan Negru: „Un şmenar tv de alba-neagra care…”. De la ce a pornit SCANDALUL

Dan Negru a stârnit vâlvă zilele trecute cu reacția lui la vestea că pelicula "Touch me not", regizată de Adina Pintilie, a câștigat "Ursul de Aur".

27 feb. 2018, 07:16
Dorina Chiriac, atac violent la adresa lui Dan Negru: „Un şmenar tv de alba-neagra care…”. De la ce a pornit SCANDALUL

Dan Negru le-a sugerat specialiștilor aflați în juriu să „își bage ursul în fund” și a declarat că pentru el „masturbarea nu e artă”.

Dan Negru, reacţie şocantă despre filmul TOUCH ME NOT. „Băgaţi-vă Ursul de Aur în fund!”

Mai multe personalități publice din România au sărit în apărarea filmului, printre care actrița Dorina Chriac.

„Băăăă, da’ mai opriți-vă oleacă, nene! Să auzim și noi dacă nu scârțâie planeta când se-nvârte. Copiii nu se duc la școală zilele-astea, da. Copiii ăștia, nu ăia de-acu 40 de ani. Ăștia de-acu sunt alții. Altfel. Văd pe aici atâtea copilării fericite trăite-n sănătate-n comunism, cât n-am văzut pisici in cei 3 ani de când mă dau p’aici. Și ia uite, colacul peste pupăză este asigurat de un șmenar tv de alba-neagra care s-a apucat de cronică de film de artă. Bă, scârțâie ceva”, a scris actrița pe Facebook.

Codin Maticiuc a reacționat și el: „Aș vrea să trag un semnal de alarmă de aici din Miami, pentru poliția română! Dan Negru este un tip inteligent, cu bun simț și cultură generală, Cred că cineva l-a răpit și postează de pe conturile sale de Facebook. Vă rog să luați măsuri. Vă rog să-l căutați. Ultima sa poastare este evident un strigăt de ajutor. #freedannegru”.

„Bagaţi-vă „Ursul de aur” în fund! Dacă aş posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-şi vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Şi ăla stă şi se masturbează. Iaca filmu’. Ştiu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toţi „Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve şi înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piaţa liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagaţi-vă „Urşii” în fund!”!, a scris Dan Negru pe contul său.