Dorinel Munteanu a fost dat afară de la Kuban Kranodar

Dorinel Munteanu a obţinut doar trei victorii pe banca lui Kuban Krasnodar, începând cu data de 1 august, motiv pentru care a fost dat afară de la echipa unde activează Gigel Bucur.

12 oct. 2013, 14:20
Dorinel Munteanu a fost dat afară de la Kuban Kranodar

Mai puţin de două luni şi jumătate a rezistat Dorinel Munteanu pe banca tehnică a lui Kuban Krasnodar, aventura „Neamţului” în Rusia încheindu-se după doar 12 etape.

Echipa se află în jumătatea a doua a clasamentului, cu doar 3 victorii şi 14 puncte, fapt ce i-a nemulţumit pe oficialii clubului. În plus, aceştia sunt dezamăgiţi şi de startul prost din grupele Ligii Europa, Kuban pierzând cu 0-2 atât cu St. Gallen, cât şi cu Valencia. Sâmbătă, Dorinel Munteanu a fost înştiinţat că duminica viitoare, pe 20 octombrie, nu va ma sta pe banca tehnică, la meciul cu Dinamo Moscova.

Informaţia a fost confirmată şi de agentul românului, Leonid Istrati, care a declarat pentru rsport.ru: „Da, am primit această veste neplăcută. Kuban a rupt mai devreme contractul cu Dorinel Munteanu„.

Munteanu a mai avut o experienţă neplăcută în Rusia, în primăvara acestui an el retrogradând în liga secundă cu Mordovia Saransk.