Dorinel Munteanu îşi împarte AVEREA cu soţia la TRIBUNAL

Dorinel Munteanu şi soţia lui, Simona, au ajuns la divorţ după o căsnicie de 27 de ani.  

20 ian. 2016, 08:32
Dorinel Munteanu îşi împarte AVEREA cu soţia la TRIBUNAL

Dorinel Muteanu, 47 de ani, se află într-un moment crucial. La finalul anului trecut a decis să pună punct mariajului cu Simona, 44 de ani, femeia alături de care a trăit 27 de ani. Munteanu şi soţia lui se ştiu din adolescenţă, au fost împreună câteva luni, apoi şi-au oficializat relaţia cu o logodnă, urmată, firesc, de căsătorie. În urmă cu 24 de ani a apărut pe lume Bianca, fata lor, acum studentă în ultimul an la o Universitate din Olanda.

CITEŞTE ŞI Dorinel Munteanu, condamnat la 8 LUNI de ÎNCHISOARE

Cel care a depus actele de divorţ este chiar antrenorul, însă Simona a contracarat cu cererea de partaj. Şi, soţii Munteanu au ce avere să împartă. Aproximativ 600.000 de euro. Simona a plătit taxa de timbru, aproximativ 85.000 de lei, echivalentul a trei la sută din valoarea totală a bunurilor pe care soţii le-au dobândit în timpul mariajului şi pe care trebuie să le împartă acum.

„Simona a stat cea mai mare parte a timpului în Germania, unde are o casă, dar a venit în România de dragul lui Dorinel, în perioada în care el antrena în Liga I. De mai bine de doi ani s-a mutat din nou la Koln, în timp ce Dorinel a rămas în ţară”, a povestit un apropiat al celor doi pentru Click.