Dorinţa ciudată a lui ILIE NĂSTASE. Cum vrea să fie înmormântat

Fostul tenismen, Ilie Năstase, spune că vrea să fie înmormântat într-o limuzină de epocă roşie. De altfel, nu este singura vedetă care se gândeşte la cum vrea să fie condusă pe ultimul drum. Şi Cătălin Botezatu s-a gândit la pregătirile pentru înmormântarea lui despre care spune că vor fi "FASHION".

01 mai 2015, 07:30

Prezent la o expoziţie de maşini de epocă, făcută de bunul său prieten Ion Ţiriac, Ilie Năstase a început să glumească pe tema vieţii de apoi, scrie libertatea.ro. Fostul mare tenismen s-a plimbat printre maşini şi apoi s-a decis, în loc de coşciug şi-ar dori să fie înmormântat într-un Mercedes Benz roşu.

Citeşte şi DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Brigitte Năstase, mărturisiri halucinante. „Ilie m-a ÎNŞELAT, s-a îndrăgostit de alta”

De altfle, Ilie Năstase nu este singurul care a şocat cu dorinţa sa legată de ultimul drum. Şi Cătălin Botezatu a afirmat în trecut că îşi doreşte o înmormântare fashion.

Citeşte şi Ilie Năstase, dezvăluire BOMBĂ. Ce i-a reproşat NICOLAE CEAUŞESCU când L-A DECORAT

„Categoric vreau ceva fashion. din punctul meu de vedere, aş vrea ca toate fetele să fie îmbrăcate în negru, cu taioare… un Channel, ochelari negre, batice, eşarfe strânse la spate. foarte sexy totul, dacă se poate”, spuea Cătălin Botezatu.