Dorința macabră a dictatorului cecen Ramzan Kadîrov! Visează să moară cu copiii săi în „războiul sfânt” din Ucraina

Ramzan Kadîrov, liderul pro-Kremlin din regiunea rusă Cecenia, a făcut declarații șocante. Dictatorul cecen spune că visul lui este ca el și copiii săi să moară în "războiul sfânt" din Ucraina.

10 nov. 2022, 18:42
Dorința macabră a dictatorului cecen Ramzan Kadîrov! Visează să moară cu copiii săi în „războiul sfânt” din Ucraina

Ramzan Kadîrov continuă să șocheze prin declarații sinistre. De data aceasta,  liderul regiunii cecene din Rusia a făcut un apel la toți musulmanii și caucazienii, să meargă la „războiul sfânt” din Ucraina.

Acesta a spus că visează să moară în acest război sfânt, alături de copiii săi.

„Îndemn toți musulmanii, toți cecenii, don, de ce stați? Haide, adunați-vă, formați batalione, don! Eu vă voi aproviziona, vă voi îmbrăca, o să vă înarmez, don! Trebuie să luptați, trebuie să apărați interesele prorocului nostru iubit, Coranul, don, statul, suveranitatea. Cine mai sunteți voi, don, dacă astăzi nu luați calea luptei împotriva acestor sataniști și fasciști. Fiecare mamă, fiecare tată, don, mamă, trebuie să-și dea fiul, don și să apere interesele creștinilor și musulmanilor. Trebuie să apere interesele, tradițiile, obiceiurile.

Treziți-vă, don! Fiți musulmani, fiți bărbați! Noi, don, trebui să luăm armele de la țările europene până în momentul în care ei nu vor sta în genunchi ca să ceară iertare. Acest război este sfânt. Acest război este sfânt, don și eu visez să mor în acest război. Eu mor ca și ai mei copii să moară în acest război sfânt, dar noi vom muri, don, doar atunci când vă vom distruge”,  a declarat Kadîrov pe canalul său de Telegram.

Citiți și: Victorie importantă pentru armata ucraineană! Soldații au recucerit orașul Snihurivka din sudul țării

De asemenea, liderul cecen Ramzan Kadîrov a lăudat decizia Ministerului rus al Apărării și a comandantului din Ucraina de a retrage trupele din orașul Herson, spunând că acesta este „un teritoriu de luptă dificil” și astfel au fost salvați „o mie de soldați care se aflau într-o încercuire reală”, scrie CNN.

„După ce a cântărit toate argumentele pro și contra, generalul Surovikin a făcut o alegere dificilă, dar corectă, între sacrificii fără sens de dragul unor declarații zgomotoase și salvarea vieților neprețuite ale soldaților”, a transmis miercuri Kadîrov, pe canalul său de Telegram.

Ramzan Kadîrov a condus Cecenia din 2007 și este cel mai longeviv lider al unei regiuni rusești.

Citiți și: Război în Ucraina, a început contraofensiva. Armata lui Zelenski, victorii în Doneţk şi Lugansk. Mercenarii grupului Wagner, măcelăriţi!