Dorinţele cele mai ascunse, în funcţie de zodie. Ce vrea fiecare

Fiecare dintre nativii zodiacului are cel puţin o dorinţă ascunsă despre care rareori vorbeşte şi care îi guvernează în totalitate aproape întreagă viaţa.

19 mart. 2015, 06:24
Dorinţele cele mai ascunse, în funcţie de zodie. Ce vrea fiecare

Astrologii sustin ca aceste dorinte ascunse ii fac pe toti nativii zodiacului sa actioneze instinctiv pentru a le atinge, de fiecare data cand au de laut decizii cu adevarat importante in viata.

Dorintele ascunse in functie de zodie pot fi de natura financiara, amoroasa sau legate de propria persoana si de ego-ul fiecaruia.

DORINTELE CELE MAI ASCUNSE, IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBEC
Cea mai mare dorinta ascunsa a Berbecilor este aceea de a ajunge sa fie foarte bogati. Isi dau seama recent ca este nevoie de multa munca pentru a atinge acest tel dar nu se vor opri aici. Vor fi in stare sa calce pe capete pentru a-si atinge telul.

TAUR
Taurii isi doresc cel mai mult sa domine. Vor sa domine bsolut orice persoana pe care o intalnesc, fie ca este foarte apropiata fie ca abia au cunoscut-o. Isi antreneaza talentul de a domina de la o varsta foarte frageda.

GEMENI
Una dintre cele mai ascunse dorinte ale gemenilor este sa exceleze in absolut tot ceea ce fac. Fie ca e vorba de munca sau dragoste, nativii acestei zodii isi doresc nespus de mult sa fie mereu cei mai buni.

RAC
Racii isi doresc pe ascuns sa poata experimenta amorosc cat se poate de mult, fara sa existe consecinte. Sunt persoane foarte sexuale si isi doresc sa isi poata exprima liber aceasta caracteristica.

LEU
Leii isi doresc pe ascuns sa fie mereu in centrul atentiei. Le place atunci cand sunt admirati si cand oamenii le dau de inteles ca-i admira maxim.

FECIOARA
Fecioarele isi doresc pe ascuns sa reuseasca sa agoniseasca pana la o anumita varsta foarte multi bani. Doresc ca dupa 40 de ani sa poata trai fara griji pe baza banilor acumulati pana atunci.

Continuarea pe lyla.ro.