Dorinţele lui Gigi Becali pentru 2012: Să mă joc cu banii şi să mă distrez la oi VIDEO

Gigi Becali are câteva dorinţe simple pentru noul an: să nu se mai certe cu nimeni, să se joace cu banii şi să "se distreze la oi". Patronul Stelei spune că anul acesta vrea să cumpere trei, patru mii de oi, întrucât oieritul a rămas plăcerea sa.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 16:51
Dorinţele lui Gigi Becali pentru 2012: Să mă joc cu banii şi să mă distrez la oi VIDEO

„Eu vreau ca astăzi, de exemplu, să cer iertare tuturor celor cu care m-am certat. Şi cer lui Dumnezeu să-mi dea înţelepciune şi blândeţe şi răbdare să nu mă mai cert în 2012 cu nimeni. Poate mai mare decât să iau campionatul”, a declarat Becali pentru România TV.

Pe lângă dorinţa spirituală legată de înţelepciune şi înţelegere cu cei din jur, Becali are însă şi câteva dorinţe pur materiale.

„Eu vreau să iau mai multe, trei patru mii de oi, nu aşa…o sută. Asta este plăcerea mea. Fotbalul, banii şi oile. Banii…să mă joc cu ei, să mă distrez, să-i joc. Eu vreau să mă joc fotbal, vreau să mă joc cu banii şi vreau să mă distrez la oi. Asta este plăcerea mea”, a mărturisit afaceristul.

„Numai pe pământ creştin”, reţeta lui Becali pentru sărbători

Patronul Stelei a sărbătorit intrarea în noul an la Poiana Braşov. El afirmă că niciodată nu va proceda precum alţii – să petreacă sărbătorile în locuri exotioce, precum Dubai. Motivul? Dubai nu e „pământ creştin”.

„Eu nu voi face nici un Crăciun, Paşte, Revelion decât pe pământ creştin. N-am cum să fiu eu în Dubai. Că nu mă duc. Ba mă duc. Dar Crăciun, Paşte, Revelion, astea trei, numai pe pământ creştin”, a promis Becali.