Dormitorul Viitorului. Are pat plutitor, stilist personal şi panouri decorative la ferestre

Imaginează-ţi cum ar fi să ai în dormitor un stilist personal, sub formă unei oglinzi virtuale, gata să te sfătuiască la orice ora din zi ce haine să îmbraci şi cum să le asortezi.

13 oct. 2014, 16:52
Dormitorul Viitorului. Are pat plutitor, stilist personal şi panouri decorative la ferestre

Această invenţie, alături de lenjeria de pat termoreglabilă, patul plutitor care se strânge şi aranjează singur, pardoseala interschimbabilă prin simpla apăsare a unui buton sau panourile decorative ce-şi schimbă imaginea după pofta fiecărui proprietar în parte sunt elemente ce compun dormitorul viitorului, un concept semnat Betta Living, o companie britanică specializată în producţia de mobilier.

Citeşte şi Cum să-ţi decorezi livingul în culorile toamnei

Ideal mai ales pentru spaţiile mici, patul plutitor inventat pentru dormitorul viitorului este prevăzut cu un mecanism de culisare acţionat de un buton. Acest mecanism ridică patul pe tavanul încăperii, într-un locaş special conceput, făcându-l să dispară, că prin minune.

Citeşte şi Idei de depozitare pentru baie

Şi dacă această invenţie nu te-a convins, patul viitorului va fi dotat şi cu lenjerie specială termosensibilă care se va încălzi sau răci în funcţie de temperatura corpului tău. Această lenjerie de pat futuristă, creată în colaborare cu o renumită companie producătoare de lenjerie şi accesorii pentru pat, va avea…

Click aici pentru a citi articolul integral şi a vedea cum arată dormitorul viitorului