Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box

Publicat: Vineri, 23 Noiembrie 2012 13:37 // Actualizat: Vineri, 23 Noiembrie 2012 13:41 // Sursa: RTV.net

Fostul şef al Federaţiei a declarat că îl va sprijini pe Doroftei şi şi-a cerut scuze faţă de acesta. 

Foto: ziuaveche.ro

Fostul pugilist Leonard Doroftei a fost ales, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a forului, ce are loc la sediul ANST.

Doroftei a primit 84 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Fănel Trandafir, a primit 29. Două voturi au fost anulate.

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi-a anunţat demisia din această funcţie, în aceeaşi adunare.

Tot vineri, Adunarea Generală Extraordinară a FR Box a votat anularea deciziei din 19 noiembrie, când s-au aprobat doar candidaturile lui Relu Auraş şi Fănel Trandafir pentru postul de preşedinte, revenind la cea din 12 noiembrie, când toate cele şapte candidaturi au fost acceptate.

Biroul Federal al FR Box a validat, luni, doar două dintre cele şapte candidaturi depuse pentru alegerile din 23 noiembrie, cele ale lui Relu Aureş şi Fănel Trandafir. În schimb, candidaturile lui Francisc Vaştag, Leonard Doroftei, Bogdan Stoicescu, Marian Simion şi Titi Tudor au fost respinse atunci, deoarece niciunul dintre cei cinci nu a făcut parte din Biroul Federal în perioada 2007-2010, aşa cum, susţinea preşedintele Rudel Obreja, prevede statutul FR Box.

Vineri, în urma deciziei Adunării Generale, toţi candidaţii, cu excepţia lui Trandafir, şi-au retras dosarele, pentru a-l susţine pe Leonard Doroftei.

"Înainte să urcăm la Adunarea Generală, Doroftei m-a rugat să fiu lângă el dacă va fi ales preşedinte. Şi voi fi. Relaţia dintre mine şi el nu este cea prezentată de presă. Îi mai cer încă o dată scuze pentru ce a apărut în presă. L-aş sfătui să găsească un manager pentru că locul lui nu este acolo", a declarat Obreja.

Obreja este audiat de DNA în dosarul privind gala "Campion pentru România"

La sfârşitul lunii octombrie au fost audiaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie fostul antrenor al lotului naţional de box Titi Tudor, vicepreşedintele FRB, Fănel Trandafir, antrenorul lotului naţional de box feminin, Adrian Lăcătuş, şi alţi oameni din lumea boxului românesc, în legătură cu organizarea Galei de box profesionist "Campion pentru România" de către firma preşedintelui FRB, Rudel Obreja, în cadrul căreia a avut loc şi meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean-Paul Mendy, care s-a desfăşurat pe 9 iulie 2011, la Romexpo.


loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 mar 23:30
...rel="nofollow">


Fostul campion naţional la box, Cristian Velea, a bătut un şofer de autobuz din Tulcea. Şoferul i-a făcut observaţie fostului boxer pentru că a urcat în autobuz...
23 nov 14:30
...0px;"> Fostul şef al Federaţiei a declarat că îl va sprijini pe Doroftei şi şi-a cerut scuze faţă de acesta.  Citește mai departe… RTV.NET –...
23 nov 13:45
...Box Fostul şef al Federaţiei a declarat că îl va sprijini pe Doroftei şi şi-a cerut scuze faţă de acesta.  Citește mai departe…. Citeste toata stirea Doroftei este noul preşedinte al Federaţiei Române de Box la ...
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H