Dortmund n-a reuşit minunea: 0-1. Tottenham merge mai departe REZULMAT VIDEO

Borussia Dortmun nu a reuşit minunea şi a pierdut şi returul cu Tottenham, 0-1, marţi, în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după 0-3 la Londra.

RomaniaTV.net
05 mart. 2019, 21:47
Dortmund n-a reuşit minunea: 0-1. Tottenham merge mai departe REZULMAT VIDEO

Borussia Dortmund nu a reuşit miracolul, să întoarcă acel 0-3 din tur, iar Tottenham s-a calificat în sferturile de finală. Nemţii au început cu un plan bine stabilit şi au atacat în valuri în prima repriză, trecând de multe ori pe lângă deschidera scorului, dar Lloris a ţinut intactă poarta londonezilor, iar Kane a atacat letal la începutul părţii a doua, iar elevii lui Favre nu au mai fost capabili să pună mari probleme.  Spurs se califică în sferturile de finală, iar pentru Dortmund pare că totul se destramă, astfel, după ce au pierdut avantajul uriaş din campionat, acum părăsesc prematur UEFA Champions League.

DORTMUND – TOTTENHAM 0-1 (0-0), în tur 0-3

Kane 49

Dortmund: Burki – Wolf (62 Larsen), Akanji, Weigl, Diallo – Witsel – Sancho, Reus (74 Delaney), Gotze, Guerreiro (62 Pulisic) – Alcacer.

Tottenham: Lloris – Alderweireld, Sanchez, Vertonghen – Aurier, Winks (55 Dier), Sissoko, Davies  – Eriksen (83 Rose) – Son (71 Lamela), Kane.

REZUMAT VIDEO AICI.