Doru Clăbescu, director din cadrul Ministerului Economiei, a fost găsit mort în birou

Doru Clăbescu, director din cadrul Ministerului Economiei, a murit vineri, în timp ce se afla la birou. Cel mai probabil a suferit un infarct sau un atac cerebral.

16 iul. 2021, 18:33
Doru Clăbescu, director din cadrul Ministerului Economiei, a fost găsit mort în birou
Doru Clăbescu, director din cadrul Ministerului Economiei, a fost găsit mort în birou

Doru Clabescu, director la Direcţia de Contencios din cadrul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, a murit vineri chiar în timp ce se afla la muncă.

Doru Clăbescu, director din cadrul Ministerului Economiei, a făcut infarct la birou

Citeşte şi Doliu naţional! Klaus Iohannis a transmis mesaj de condoleanţe

Acesta avea doar 54 de ani. Cel mai probabil, directorul din cadrul Ministerului Economiei a murit din cauza unui infarct sau a unui atac cerebral, potrivit reprezentanţilor ministerului.

Medicii au încercat resuscitarea lui Doru Clabescu timp de aproximativ o oră.

„Au fost încercări de resuscitare aproximativ o oră. Poliţia urmează să stabilească cauza morţii. Suntem aproape de familia lui şi o ajutăm cum putem”, au precizat reprezentanţii MEAT.

Citeşte şi Doliu în lumea muzicii populare. Vestea care l-a întristat pe Grigore Leşe. S-a stins din viaţă unul dintre artiștii cu care a colaborat în nenumărate rânduri

Doliu în lumea teatrului. Un actor cunoscut a murit la vârsta de 70 de ani

Valentin Ivanciuc a fost actor al Teatrului de Vest din Reșița timp de două decenii, iar ulterior s-a alăturat Teatrului Național din Timișoara. La Timișoara a jucat peste 50 de roluri în 22 de ani de activitate.

„Cu tristețe, Teatrul Național din Timișoara anunță că actorul Valentin Ivanciuc (29.04.1951 – 27.06.2021) a trecut în neființă. După două decenii în care a fost actor al Teatrului de Vest din Reșița, în 1996, Valentin Ivanciuc s-a alăturat trupei Teatrului Național din Timișoara, pe scenele căruia a jucat peste 50 de roluri în următorii 22 de ani.

Înmormântarea va avea loc mâine, 30 iunie, de la ora 12, la cimitirul din cartierul Ronaț. Îl vom păstra în amintire pe colegul nostru, Valentin Ivanciuc. Dumnezeu să îl odihnească!”, se arată într-o postare pe pagina oficială de facebook a Teatrul Național din Timișoara.