Dosar de UCIDERE DIN CULPĂ în cazul accidentului în care a murit RĂZVAN CIOBANU. Ce au descoperit anchetatorii

Creator de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit. Primele date arată că mașina a mers pe câmp aproape un kilometru, a lovit mai mulți copaci și s-a răsturnat. Creatorul de modă a fost găsit în afara autoturismului de lux. În urma accidentului a fost deschis dosar penal de ucidere din culpă, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
29 apr. 2019, 07:32
Dosar de UCIDERE DIN CULPĂ în cazul accidentului în care a murit RĂZVAN CIOBANU. Ce au descoperit anchetatorii

Accidentul rutier în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari. Trupul său neînsuflețit a fost descoperit de un localnic, lângă mașina distrusă, iar acesta a apelat numărul de urgență 112 la ora 7.15.  

Când au ajuns la faţa locului, salvatorii SMURD au găsit maşină făcută zob, copaci scoşi din rădăcină, dar şi trupul lui Răzvan Ciobanu aruncat în afara autoturismului.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că înainte de a intra în copaci, SUV-ul Range Rover s-ar fi deplasat aproximativ 1 kilometru pe câmp, în afara părţii carosabile.

De asemenea, potrivit Cancan în mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o carte de identitate care nu-i aparţinea creatorului de modă. Anchetatorii vor dori să afle dacă respectiva persoană se afla în maşină în momentul accidentului, el fiind singurul care poate oferi detalii relevante anterioare producerii teribilului accident.

De asemenea, în maşină au fost găsite şi o pereche de pantofi de femeie şi o poşetă. Poliţiştii iau în considerare toate variantele. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.