Dosar penal după ce angajaţii unui restaurant din centrul Clujului au fost prinşi în flagrant când serveau clienţi, în local

Publicat: Joi, 07 Mai 2020 21:00 // Actualizat: Vineri, 08 Mai 2020 09:49 // Sursa: romaniatv.net

Poliţiştii din Cluj-Napoca au deschis, joi, un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce i-au prins în flagrant pe angajaţii unui restaurant din centrul municipiului în timp ce serveau clienţi, în interiorul localului.

"Poliţiştii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 1, au surprins în flagrant angajaţii unui local de alimentaţie publică situat pe strada Napoca din municipiul Cluj-Napoca în timp ce serveau mai multi clienţi aflaţi în interiorul localului, contrar prevederilor legale", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.
 
În acest caz s-a întocmit un dosar penal privind zădărnicirea combaterii bolilor.

Studenţii unei universităţi din Cluj-Napoca trebuie să jure că nu vor copia la examenele online

Studenţii care învaţă la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca sunt puşi să jure că nu vor copia la examenele susţinute de acasă prin intermediul Internetului. Toţi studenţii aflaţi în ani neterminali trebuie să completeze o declaraţie de onestitate.

Decizia din 28 aprilie a Consiliului de Administraţie a Universităţii prevede că susţinerea examenului presupune completarea Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online de către studenţi, care va fi trimisă titularului de curs, notează Ziua de Cluj.

În calitate de student al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, mă angajez să susțin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoștințe și abilități. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor și nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului.

Mă angajez să respect Codul universitar al drepturilor și obligațiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, este textul declarației de onestitate postate pe site-ul Universității Tehnice Cluj-Napoca.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca cuprinde douăsprezece facultăți repartizate în cele două centre universitare, Cluj-Napoca și Baia Mare, la care se adaugă extensiile în localitățile Alba Iulia, Bistrița, Satu Mare și Zalău.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
clienţi Cluj dosar penal restaurant
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H