Dosar penal după ce mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor la Bazinul Rapid. Acuzaţii grave!

Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală, după ce au fost sesizaţi de un spital că mai mulţi copii au ajuns la camera de gardă cu simptome specifice unei expuneri la vapori de clor.

26 oct. 2021, 20:28
Dosar penal după ce mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor la Bazinul Rapid. Acuzaţii grave!

Dosar penal după ce mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor la Bazinul Rapid. Poliţiştii şi procurorii din Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală, după ce au fost sesizaţi de un spital că mai mulţi copii au ajuns la camera de gardă cu simptome specifice unei expuneri la vapori de clor.

Dosar penal după ce mai mulţi copii s-au intoxicat cu clor la Bazinul Rapid

„În data de 19 octombrie, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o unitate spitalicească cu privire la faptul că la camera de gardă au fost aduşi de părinţi trei minori, ce prezentau simptomatologie specifică unei expuneri la vapori de clor. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti din cadrul Secţiei, iar din primele date a rezultat faptul că minorii au participat la antrenamente de înot, la un bazin din sectorul 6”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Alertă totală la Bazinul Rapid. Aproape 20 de copii, intoxicați cu clor. Aceștia au avut nevoie de oxigen!

Au fost declanşate cercetări, din oficiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „Ulterior, aceeaşi unitate sanitară a informat subunitatea de poliţie cu privire la faptul că alţi minori au fost prezentaţi la camera de gardă, cu aceleaşi simptome. Au fost prelevate probe de apă din bazin, fiind sesizată şi Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti”, au mai transmis poliţiştii. Aceştia au precizat că, urmare a probelor administrate în cauză, cercetările sunt continuate de Secţia 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi neglijenţă în serviciu.