Dosar penal pe numele pilotului de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina

Cunoscutul pilot de raliu Vali Porcişteanu este acuzat de fosta soţie că ar fi lovit-o intenţionat cu maşina. Femeia a cerut ajutor la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

07 iul. 2021, 15:31
Dosar penal pe numele pilotului de raliu Vali Porcişteanu, acuzat de fosta soţie că a lovit-o intenţionat cu maşina

Dosar penal pe numele pilotului de raliu Vali Porcişteanu. IPJ Argeş anunţă, printr-un comunicat, că pilotul de 38 de ani ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

Vali Porcişteanu şi-a accidentat fosta soţie cu maşina

Surse ePiteşti susţin că Vali ieşise la plimbare cu copilul şi se afla la volan, în zona parcării, în momentul în care s-a întânit cu fosta soţie. Aceasta s-a oprit lângă autoturism ca să stea de vorbă cu copilul, portiera fiind deschisă. Femeia mai era însoţită de o persoană care l-a observat pe Vali iritat, însă nu a dat importanţă situaţiei decât în momentul în care acesta a demarat şi şi-ar fi lovit fosta soţie cu roata.

Citeste si Bătaie cruntă între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci, filmată de o colegă. Poliţia a deschis dosar penal

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la un accident rutier produs pe raza municipiului Pitești, în care a fost implicat un cunoscut sportiv, vă comunicăm următoarele:

În cursul serii de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie a fost rănită, în urma unui eveniment rutier, petrecut pe raza municipiului Pitești. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Pitești, care, în urma cercetărilor, au stabilit că un bărbat de 38 de ani, ar fi accidentat-o pe fosta soție, de 29 de ani, în momentul în care ar fi plecat de pe loc, dintr-o parcare, în timp ce femeia se afla lângă autoturismul ce avea ușa din spate deschisă.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun„, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş.

Citeste si Bătaie cu scaune la o terasă din centrul Timișoarei, între două clanuri de romi. Scandalagiii au fugit până a ajuns Poliţia. VIDEO

Porcişteanu a declarat că nu a fost nimic intenţionat.@

„Aparent nu s-a intamplat nimic, se pare ca nu are nici o contuzie, nici un os rupt. Nu stiu exact daca a prins-o cumva roata sau daca a inscenat ea toata nebunia asta ca de cand suntem in conflict incearca tot felul de scene de genul asta pentru defaimare si probabil ca asta a fost un nou episod”, a declarat Valentin Porcişteanu.

Valentin Porcișteanu s-a căsătorit cu Ana în anul 2017 iar după puțin timp a venit pe lume și fiica lor. Cei doi au divorțat de curând și au dus o luptă acerbă în instanță pentru custodia fetiței.

Poliția face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.