Dosar penal pentru ameninţare cu arma la adresa PSD-iştilor. Consilier local, anchetat pentru ameninţare şi instigare publică

Un fost polițist, consilier local în Dâmbovița, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu el ținând în mână două arme, însoțită de mesajul "La vânătoare de PSD-iști". Poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal.

RomaniaTV.net
08 apr. 2019, 15:06
Dosar penal pentru ameninţare cu arma la adresa PSD-iştilor. Consilier local, anchetat pentru ameninţare şi instigare publică

Gheorghe Mitroi este consilier din partea PNL în comuna Finta, judeţul Dâmboviţa. Acesta a stârnit numeroase controverse după ce a postat pe pagina personală de Facebook câteva fotografii războinice, care îl înfățișează cu arme de asalt. La descriere, liberalul ameninţă că va merge la vânătoare de „psd-iști”. Acesta a şters imediat postarea şi spune că totul a fost doar o glumă.

„Am greşit. Am şters şi îmi pare rău. Nu a fost cu intenţie, a fost in spirit de gluma şi vedeti ce a iesit”, a declarat conslierul.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă. Imediat după apariţia fotografiilor în spatiul public, oamenii legii au mers acasa la fostul politist. Bărbatul a fost dus la audieri şi s-a ales şi cu dosar penal pentru nerespectare regimului armelor şi munitiilor, amenintare şi instigare publică.

Gheorghe Mitroi este fostul şef Postului de Poliţie din Glodeni. Conform propriei declarații de avere acesta are o pensie lunară de 27.000 de lei.