Cei doi adolescenţi care s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei au fost reţinuţi. Puştii s-au filmat şi au postat apoi înregistrarea pe Tik-Tok

Anchetă de amploare a poliţiştilor din Vrancea după ce doi adolescenţi s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei şi au postat apoi filmuleţul pe Tik-Tok.

07 dec. 2021, 11:40
Cei doi adolescenţi care s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei au fost reţinuţi. Puştii s-au filmat şi au postat apoi înregistrarea pe Tik-Tok

UPDATE

: Cei doi minori au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi efectuate propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, potrivit Monitorul de Vrancea.

Dosar penal pentru doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani care s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei, s-au filmat şi au postat apoi înregistrarea pe Tik-Tok.

Citeşte şi: Restricţii Revelion 2022. Petreceri doar până la ora 2.00, program prelungit la magazine

Filmarea de pe reţeaua de socializare a ajuns şi la Poliţie, iar cei doi adolescenţi au fost identificaţi.

„Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră  pe o autospecială de poliţie.  Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a transmis marţi IPJ Vrancea.

Citeşte şi: O femeie a ajuns în comă la spital după ce a câștigat un pariu că bea mai mult decât toți cei din bar

Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.