Dosar penal pentru două femei infectate cu coronavirus care au fugit din Spitalul Colentina cu un taxi

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal în cazul a două femei care, deşi au fost confirmate pozitiv cu COVID-19, au plecat cu taxiul de la Spitalul Colentina.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 13:29
Dosar penal pentru două femei infectate cu coronavirus care au fugit din Spitalul Colentina cu un taxi

„Prin ordonanţa din data de 18.04.2020, într-un dosar penal aflat în lucru în cadrul acestei unităţi de parchet, s-a dispus începerea urmăriri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor. În fapt, s-a reţinut că, la data de 17.04.2020, ora 22,10, două persoane de sex feminin au fost depistate într-un autoturism ce realiza activitate de transport în regim de taxi în municipiul Bucureşti, Şoseaua Ştefan cel Mare, Sector 2, în condiţiile în care cele două persoane au fost confirmate pozitiv cu COVID-19 şi au refuzat internarea la Spitalul Colentina din municipiul Bucureşti, şoferul autoturismului petrecând mai mult de 15 minute în spaţiu închis cu acestea”, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „După 15 mai vom începe să implementăm măsuri de relaxare”

 

Cum a fost prins ieşeanul infectat cu coronavirus care a fugit din spital. Imagini halucinante

Un bărbat de 47 de ani, diagnosticat cu coronavirus şi internat la Spitalul de Boli Infecţioase, a reuşit să înşele vigilenţa cadrelor medicale şi a fugit din spital. Bărbatul a fost prins după 12 kilometri de mers pe jos.

Bărbatul a dispărut în jurul orei 14,00 din Spitalul de Boli Infecțioase Iaşi. Din primele informaţii, el este alcoolic şi a mai fugit şi vineri seara, când a fost prins de poliţişti pe bulevardul Independenţei. Acesta le-a spus oamenilor legii că este ținut de două luni în spital și că s-a săturat să mănânce orez și că trebuie să aibă grijă de tatăl său.


loading...