Dosar PENAL pentru impresarul Alexandrei Stan. Marcel Prodan, acuzat de ŞANTAJ

Alexandra Stan a depus plângere penală pe numele impresarului ei Marcel Prodan. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiţiie a deschis un dosar pe numele acestuia, pentru șantaj.

18 iun. 2013, 12:41

Cântăreaţa a depus plângere la poliţie împotriva impresarului Marcel Prodan, acuzându-l pe acesta de şantaj şi ameninţare în repetate rânduri cu scopul de a o convinge să renunţe la o parte din banii care i se cuveneau din concerte.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa s-a constituit, în data de 18.06.2013, o cauză penală ca urmare a plângerii penale formulată de către Alexandra Stan împotriva managerului ei artistic sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Din conţinutul plângerii se reţine ca, pe fondul unor neînţelegeri preexistente, partea vătămată a fost ameninţată şi lovită, în zilele de 14 şi 15.06.2013, de către faptuitor, pentru a o determina pe aceasta să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de societatea al cărei administrator acesta era”, se arată într-un comunicat al  Biroului de presă de pe lângă Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie, citat de libertatea.ro.

Mai mult: Marcel Prodan, agresorul ALEXANDREI STAN, s-a ales cu DOSAR PENAL – Vedete de la noi | Libertatea.ro

CITEŞTE ŞI Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare. Vezi prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa

Sâmbătă, impresarul vedetei a bătut-o cu bestialitate pentru că a îndrăznit să-i ceară socoteală la bani. Acesta şi-a ieşit din fire şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele până a băgat-o în spital.

CITEŞTE ŞI Alexandra Stan, MĂRTURIE de pe patul de spital: M-a bătut şi am leşinat. M-am trezit, iar m-a bătut

Cel care a impresariat-o pe solistă timp de cinci ani a încercat să muşamalizeze incidentul groaznic petrecut săptămâna trecută, anunţând pe pagina de Facebook a Alexandrei Stan că aceasta a suferit un accident rutier.

Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. Se recuperează. Revenim cu amănunte. Echipa de management a Alexandrei Stan„, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a solistei.

De cealaltă parte, cântăreaţa a dezvăluit luni că totul este o minciună şi de fapt a fost bătută crunt de cel care se ocupă de imaginea ei.

Totul este o minciună, nu am avut niciun accident de maşină. Este o invenţie a managerului meu, cel care m-a bătut până m-a băgat în spital. Vreau să ştie toată lumea că îndur tratamente oribile din partea lui de un an de zile, şi nu mai pot! Accidentul a fost doar un pretext ca să justifice lipsa mea de la concerte!”, a povestit vedeta.

VEZI ŞI Alexandra Stan, dezvăluire cutremurătoare: „Am încercat să mă sinucid”