DOSAR PENAL pentru însoţitorul "tinerei bebeluş". La 19 ani cântăreşte doar 16 kilograme

Publicat: Vineri, 13 Decembrie 2013 13:49 // Actualizat: Vineri, 13 Decembrie 2013 13:58 // Sursa: romaniatv.net

Poliţia din Suceava a întocmit un dosar penal pentru rele tratamente pe numele însoţitorului tinerei din Suceava care la 19 ani cântăreşte numai 16 kilograme.

Foto: România TV

La cei 19 ani, Adina Macoveiciuc din comuna Moldoviţa, Iaşi, vorbeşte ca un copil de 3 ani şi este dezvoltată fizic ca unul de 6-7 ani, potrivit bzi.ro. În spital, la Iaşi, a mâncat pentru prima dată altceva în afară de lapte şi apă cu zahăr, meniul zilnic al vieţii ei. Strigător la cer este faptul că întreaga comunitate ştia despre povestea tulburătoare a tinerei, însă nimeni nu a făcut nimic pentru a o salva pe biata copilă.

După mediatizarea cazului, Direcţia de Sănătate Publică Suceava s-a autosesizat şi a informat că o comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai instituţiei şi responsabili din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Suceava vor stabili "eventualele deficienţe din punct de vedere medical".

Pe fir a intrat şi poliţia, care a anunţat prin vocea purtătorului de cuvânt Ionuţ Epureanu că pe numele lui Nicolae Parîjnec, însoţitorul Adinei, a fost întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mama "tinerei bebeluş", o femeie bolnavă psihic şi diagnosticată cu schizofrenie, se află internată la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, unde urmează un tratament de specialitate.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 21:22
...rele tratamente pe numele însoţitorului tinerei din Suceava care la 19 ani cântăreşte numai 16 kilograme. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H