Anchetă a poliţiei în urma filmării cu Mircea Geoană conducând o maşină după ce a băut vin cu soţia la un restaurant în Bucureşti – VIDEO

Actualul secretar general adjunct al NATO Mircea Geoană a fost filmat conducând o maşină pe străzile din Bucureşti după ce a savurat mai multe pahare de vin, alături de soţie, la un restaurant cochet din cartierul Floreasca. Poliţia s-a sesizat în acest caz.

04 aug. 2021, 14:30
Anchetă a poliţiei în urma filmării cu Mircea Geoană conducând o maşină după ce a băut vin cu soţia la un restaurant în Bucureşti – VIDEO

Polițiștii s-au autosesizat şi face cercetări după apariţia unor imagini cu Mircea Geoană la volanul mașinii sale, după ce a consumat mai multe pahare cu vin la restaurant din Bucureşti. Actualul secretar general adjunct al NATO a fost filmat de jurnaliştii evz.ro, în timp ce lua masa alături de soţia sa, Mihaela, la un restaurant din cartierul Floreasca.

Jurnaliştii susţin că Mircea Geoană și soţia au mâncat pește la grătar şi au băut un vin alb.

După mai multe discuții și pahare cu vin, Mircea Geoană și soția s-au retras spre casă. Politicianul s-a urcat la volanul mașinii şi a pornit spre casă deşi consumase alcool, după cum se vede în imaginile filmate de jurnaliști.

Citeste si Mircea Geoană, despre România şi Alianţa Nord-Atlantică: „Riscăm ca avantajul tehnologic al NATO să fie oarecum în erodare”

După această întâmplare, Mircea Geoană ar putea rămâne fără permis de conducere.

Citeste si Un lider PNL din echipa lui Cîţu este de acord cu AUR şi critică noile buletine electronice: „Sper că este o eroare”

Cu privire la imaginile aparute in spatiul public precum și ca urmare a solicitării dumneavoastră, facem precizarea că Brigada Rutieră a demarat verificări pentru stabilirea situația de fapt”, a anunțat Brigada de Poliție Rutieră.