Dosar penal pentru o glumă proastă, cumnatul său l-a dat pe mâna poliţiei

Un bărbat din Iaşi s-a ales cu dosar penal după ce a furat, în glumă, maşina cumnatului său. Proprietarul a sunat la 112 imediat ce a văzut că a rămas fără maşină.

17 ian. 2018, 06:59
Dosar penal pentru o glumă proastă, cumnatul său l-a dat pe mâna poliţiei

Un ieşean s-a ales cu dosar penal după ce i-a făcut o glumă cumnatului său, sustrăgându-i maşina. Acesta din urmă lăsase maşina parcată în faţa casei sale, cu cheile în contact.

După ce a sunat la poliţie, cumnatul său i-a spus că el este cel care i-a „furat” maşina, în glumă.

„La data de 15 ianuarie, în jurul orei 9.30, poliţiştii Postului de Poliţie Miroslava au fost sesizaţi prin numărul 112 de către un bărbat din comuna Miroslava, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă autoutilitara. Din declaraţia persoanei a rezultat faptul că, în jurul orei 9.20, în timp ce se afla pe raza satului Horpaz, comuna Miroslava, a lăsat autoutilitara cu cheile în contact, pe strada Nouă, moment în care i-a fost sustrasă. Din cercetările efectuate de către poliţişti a rezultat că autoutilitara ar fi fost luată de cumnatul bărbatului, pentru a face acestuia o glumă, întrucât lăsase cheile în contact”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.