Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copiilor morţi în incendiul izbucnit într-un bloc din Uricani

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii morţi într-un incendiu izbucnit într-un bloc din Uricani. Mama lor este audiată de Poliţie.

08 iun. 2015, 16:38
Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copiilor morţi în incendiul izbucnit într-un bloc din Uricani

Doi copii au fost găsiţi morţi în apartament, iar o fată a fost transportată la spital, decedând pe drum. Având în vedere complexitatea cazului, dosarul penal pentru ucidere din culpă a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara„, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Ionela Draia, informează Mediafax.

Mama copiilor, despre care martorii susţin că i-a închis în casă pe aceştia – un băieţel de un an, şi două fete, în vârstă de 8 şi 10 ani – şi a plecat să îşi cumpere băutură, a fost dusă la sediul Poliţiei Uricani pentru a fi audiată.

Incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 2.00, într-un apartament situat la ultimul nivel al unui bloc de patru etaje din Uricani. În urma incendiului, un copil de un an a murit carbonizat, iar alţi doi, în vârstă de 8 şi 10 ani, în urma unui stop-cardio respirator, respectiv din cauza intoxicării cu fum.

Citeşte şi: TRAGEDIE în Hunedoara. Trei copilaşi au murit într-un incendiu puternic