Dosarele criminalului de la Perla. Vecinii au făcut plângeri după plângeri

Gheorghe Vlădan, este cunoscut ca fiind un tip foarte violent. Vecinii săi au depus mai multe plângeri pentru că au fost bătuţi de cel care a împuşcat opt oameni ieri în centrul Bucureştiului. În plângerile depuse la poliţie, victimele au descris în amănunt faptele comise de acesta. România TV vă prezintă în exclusivitate aceste plângeri.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 21:21
Dosarele criminalului de la Perla. Vecinii au făcut plângeri după plângeri

„La sfârşitul lunii decembrie 2004, Gheorghe Vlădan m-a înjurat, bătut, ameninţat cu moartea, a pus pe mine un câine mare de culoare maro, mi-a sustras un cazan din curte şi suma de 500 de euro din locuinţă. În aceeaşi lună, a tăiat lumina, gazele, apa, cablul tv, coşul de fum de la sobă şi mi-a stropit maşina cu ciment. În luna martie 2005 mi-a inundat locuinţa şi nu mi-a permis să evacuez apa din casă”, scrie în plângerea depusă de vecinul lui Vlădan.

„Am fost lovită cu plama în zona feţei şi cu piciorul în zona corpului. Din certificatul emis de INML rezultă că am avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale în urma leziunilor provocate.”, scrie în plângerea depusă de o femeie bătută de criminalul de la Perla.