Dosarul Băneasa, prizonier în triunghiul judecătorul Tudoran – Gigi Becali – procurorul Marin

Dosarul Băneasa, în care s-au inventat probe pentru a se putea „naționaliza” cel mai mare complex comercial din România, este țesut de o frăție dubioasă între trei personaje, scrie cetateanul.net.

RomaniaTV.net
28 mai 2020, 12:10
Dosarul Băneasa, prizonier în triunghiul judecătorul Tudoran – Gigi Becali – procurorul Marin

Presa a dezvăluit în cascadă legăturile dintre fostul judecător al Curții de Apel București Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, care a dat sentința aberantă în dosarul Băneasa, afaceristul Gigi Becali – denunțătorul din dosar și procurorul DNA Nicolae Marin, care a întocmit rechizitoriul în acest caz.

Ion-Tudoran l-a ajutat pe Becali să facă schimbul de terenuri cu Armata
Acum 20 de ani, Bogdan Ion-Tudoran a fost detașat ca secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale, postură în care a fost implicat în tranzacțiile dubioase cu terenuri ale Armatei.

Ion-Tudoran este artizan al celebrului schimb de terenuri al Armatei, de care a beneficiat Gigi Becali. Atunci, pentru 21,5 hectare cedate în comuna Ștefănești din Argeș, Becali a primit de la MapN-ul reprezentat de Ion-Tudoran o suprafață de 20,9 hectare, în zona Pipera-Băneasa din București.

Pentru această afacere, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc și latifundiarul George Becali au ajuns la închisoare. Pe Ion-Tudoran nu l-a deranjat nimeni.

Citeşte mai mult pe cetateanul.net.