Dosarul Elodia ar putea fi redeschis. Cristian Cioacă a cerut rejudecarea procesului VIDEO

Cristian Cioacă a depus o cerere de revizuire a dosarului Elodia şi speră să scape de puşcărie. Avocata sa crede că noul Cod Penal îi mai dă o şansă fostului poliţist, informează România TV. Cioacă execută acum o pedeapsă de 15 ani de închisoare.

28 sept. 2015, 05:57
Dosarul Elodia ar putea fi redeschis. Cristian Cioacă a cerut rejudecarea procesului VIDEO

Avocata lui Cristian Cioacă a depus la Tribunalul Argeş o cerere de revizuire a dosarului. Maria Vasii spune că rapoartele legate de probele prelevate din apartamentul Elodiei au avut rezultate contradictorii, însă la dosar au ajuns doar cele care prezentau urme de sânge.

Citeşte şi Cioacă le-ar fi spus colegilor de celulă ADEVĂRUL despre dispariţia ELODIEI

Petele de sânge au fost socotite mai mult pentru a crea emoţie şi nu pentru că ele reprezentau cu adevărat ceea ce s-a găsit în apartamentul clientului meu. Putem promova cereri de revizuire şi să investim instanţa, ca înăuntrul cererii să se pronunţe cu privire la falsurile din înscrisurile care au fost temei de condamnare„, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă.

Citeşte şi Lovitură de teatru în cazul Cioacă: Petele de sânge de pe pereţi erau de fapt pete de adeziv

Eu nu înţeleg cu ce probe mai poate veni acum Cristian Cioacă. Eu cred că doar pentru opinia publică mai face lucru acesta sau poate că Cioaca se plictiseşte în penitenciar şi doreşte să privească la TV cum se mai discută despre dumnealui„, a precizat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Avocata Elodia Ghinescu ar fi împlinit 47 de ani pe data de 27 septembrie. Cristian Cioacă execută o pedeapsă de 15 ai de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

Citeşte şi Cristian Cioacă, ultimele manevre pentru eliberare. DOCUMENT-BOMBĂ: Cum vrea ucigaşul Elodiei să scape